Σοκάρει νέα καταγγελία για τον Spacey - Στις έρευνες η Scotland Yard

Οι βρετανικές Αρχές διέταξαν έρευνα για τις κατηγορίες του 32χρονου ηθοποιού

Η Scotland Yard ανακοίνωσε ότι ερευνά την τελευταία καταγγελία για βιασμό σε βάρος του δημοφιλούς ηθοποιού Kevin Spacey, η οποία έρχεται να επιβαρύνει το «πλούσιο» ιστορικό του πρωταγωνιστή του House of Cards.

Ειδικότερα, ένας άνδρας, χρησιμοποιώντας το ψευδώνυμο John, κατήγγειλε την Τετάρτη την τραυματική εμπειρία που βίωσε το 2008 σε ηλικία 23 ετών. Η ανακοίνωση της αστυνομίας δεν αναφέρει ρητά το όνομα του δράστη της σεξουαλικής επίθεσης, πιστεύεται όμως ότι πρόκειται για τον Spacey.

Διαβάστε επίσης: Kevin Spacey: Οκτώ εργαζόμενοι στο House of Cards μιλούν για παρενόχληση!

Σύμφωνα με τη βρετανική Sun που επικαλείται αστυνομικές πηγές, ο 32χρονος σήμερα John φέρεται να καταγγέλει ότι ο 58χρονος σήμερα Spacey τον κακοποίησε σεξουαλικής στο σπίτι του δεύτερου, όπου ο νεαρός Βρετανός είχε μεταβεί για να συζητήσουν για την καριέρα του, ως ηθοποιός. Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζεται ο John, μετά από ένα ποτό που είχε ζαλίστηκε και λιποθύμησε.

Ξύπνησε, όπως καταγγέλλει, λίγο αργότερα και είδε τον Spacey να ασελγεί σε βάρος του. Ζήτησε από τον διάσημο ηθοποιό να σταματήσει, σηκώθηκε κι έφυγε από το σπίτι λίγο αφότου ο Spacey τον προειδοποίησε να μη μιλήσει για αυτό που συνέβη σε κανέναν.

Μέχρι στιγμής η βρετανική αστυνομία αναφέρει πως δεν έχουν γίνει συλλήψεις σχετικά με το περιστατικό.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top