Στο "σφυρί" αντικείμενα από την προσωπική συλλογή της Audrey Hepburn! Περιλαμβάνει και ρούχα από την ντουλάπα της!

Παρουσιάζονται στο κεντρικό κτίριο των Christie’s στο Λονδίνο

Στο "σφυρί" βγαίνουν προσωπικά αντικείμενα της Audrey Hepburn τα οποία παρουσιάζονται στο κεντρικό κτίριο των Christie’s στην King Street στο Λονδίνο.

Στα βασικά κομμάτια της συλλογής περιλαμβάνονται ένα παλτό Burberry, με εκτιμώμενη τιμή από 6.000 έως 8.000 λίρες, μια συλλογή από παπούτσια μπαλαρίνες και ένα μπλε σατέν κοκτέιλ φόρεμα από τον Hubert de Givenchy, έναν από τους αγαπημένους σχεδιαστές της διάσημης ηθοποιού. 

Επίσης,  υπάρχουν και δικά της σχολιασμένα αντίγραφα σεναρίων ταινιών από τις αγαπημένες της ταινίες, όπως το Πρωινό στο Tiffany’s αλλά και πρωτότυπα πορτρέτα από μεγάλους φωτογράφους από το προσωπικό της αρχείο, η πλειονότητα των οποίων χρονολογείται από το 1953 έως το 1968, όταν ήταν στο ύψος της σταδιοδρομίας της οθόνης.

Η βραβευμένη με Όσκαρ Audrey Hepburn «έφυγε» το 1993 στην ηλικία των 63 ετών και οι δημοπρασίες προσωπικών αντικειμένων της συχνά σπάνε ρεκόρ. Σε πρόσφατο πλειστηριασμό, μια συλλογή γραμμάτων πωλήθηκε για 11.250 λίρες (δύο φορές πάνω από τις εκτιμήσεις), ενώ το 2010 μια συλλογή 10 γραμματοσήμων με την Hepburn να καπνίζει στο «Tifabby's» πωλήθηκε για 430.000 ευρώ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top