Το πρώτο live μετά την αυτοκτονία του Chester Bennington θα δώσουν οι Linkin Park - Ανατριχιαστικό το επίσημο βίντεο για το One More Light

Δόθηκε στη δημοσιότητα

Τη μνήμη του Chester Bennington θα τιμήσουν οι Linkin Park, οι οποίοι θα δώσουν την πρώτη τους συναυλία στο Hollywood Bowl στην California στις 27 Οκτωβρίου μετά το θάνατο του frontman της ροκ μπάντας.

Yπενθυμίζεται πως η φωνή του που σημάδεψε μια ολόκληρη γενιά που μεγάλωσε μαζί του σίγησε μια για πάντα τον περασμένο Ιούλιο, σε ηλικία 41 ετών, καθώς ο Chester αυτοκτόνησε στο σπίτι του στο Los Angeles, συγκλονίζοντας τους fans του. 

Στη σκηνή μαζί με τουs Linkin Park θα εμφανιστούν και άλλοι καλλιτέχνες για να τιμήσουν την μνήμη του Bennington, όπως ανακοίνωσε το συγκρότημα.

Εντωμεταξύ, την Δευτέρα, δύο μήνες μετά την αυτοκτονία του, δόθηκε στη δημοσιότητα και το επίσημο βίντεο για το τραγούδι τους «One More Light» το οποίο είναι ανατριχιαστικό, καθώς απεικονίζεται ο Chester να τραγουδάει live για τους fans του.

Μάλιστα, όπως λέει και το συγκρότημα το εν λόγω κομμάτι γράφτηκε με σκοπό να στείλουν την αγάπη τους σε όσους έχουν χάσει δικούς τους ανθρώπους. Και τώρα βρίσκονται και οι ίδιοι σε αυτή τη θέση. Περιέχει πλάνα από την πρόσφατη περιοδεία τους αλλά και παλιές σκηνές.

Κλείνει με την τελευταία υπόκλιση του Chester στο κοινό και ένα φως να σβήνει…

Πηγή βίντεο: AP
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top