Παρέλυσε η ΔΕΘ με την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά

Πρωτοφανής η αγάπη του κόσμου που κατέκλυσε το περίπτερο 15 του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Παρέλυσε η ΔΕΘ με την επίσκεψη του Σάκη Ρουβά

Χιλιάδες κόσμου, κάθε ηλικίας, έδωσε το "παρών" στη ΔΕΘ όχι μόνο για την ίδια την έκθεση, αλλά και για τον Σάκη Ρουβά.

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, που από το πρωί του Σαββάτου, είχε ενημερώσει μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ότι θα βρεθεί στον εκθεσιακό χώρο και συγκεκριμένα στο περίπτερο 15 του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ, έλαχε θερμής υποδοχής!

Μόλις το κοινό αντιλήφθηκε την παρουσία του, έσπευσαν κοντά του προκειμένου να φωτογραφηθούν μαζί του, να του μιλήσουν και να του εκφράσουν την αγάπη τους!

Η βόλτα του Σάκη Ρουβά ξεκίνησε από το Studio του ραδιοφώνου του ΑΜΠΕ. Εκεί, αρχικά, ο κορυφαίος καλλιτέχνης παραχώρησε συνέντευξη, ενώ η επόμενη στάση του ήταν στον τομέα ACADEMIA που είναι αφιερωμένος στην εκπαίδευση και την παιδεία και την καινοτομία και φιλοξενεί Πανεπιστήμια όλης της χώρας.

Φοιτητές, σπουδαστές και εκπαιδευτικοί συνομίλησαν με τον Σάκη Ρουβά, ο οποίος εν συνεχεία, κατευθύνθηκε στο Περίπτερο του Συλλόγου ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ όπου σημειώθηκε ρεκόρ προσέλευσης κι εγγράφων εθελοντών δότων μυελού των οστών! 

Ο Σάκης Ρουβάς έστειλε ένα ισχυρό μήνυμα ανθρωπιάς στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Εθελοντή Δότη Μυελού των Οστών με την ανταπόκριση του κοινού να είναι το λιγότερο εντυπωσιακή - και συγκινητική.

Μάλιστα, η προσέλευση του κόσμου σημείωσε τέτοιο ρεκόρ που τα μηχανήματα στην είσοδο "χτύπησαν" κόκκινο, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το star.gr.

Ο κορυφαίος καλλιτέχνης ανανέωσε το ραντεβού του με τον κόσμο για την Κυριακή, όπου και θα βρεθεί στη σκηνή των music events της 82ης ΔΕΘ, κορυφώνοντας τις μουσικές εκδηλώσεις με μια μεγαλειώδης συναυλία!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@gmail.com

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top