Justin Timberlake και Ariana Grande ενώνουν τις φωνές τους για καλό σκοπό!

Που θα τους δούμε και γιατί

Justin Timberlake - Ariana Grande μαζί για καλό σκοπό!

Σε απάντηση στη φυλετική βία που έχει ξεσπάσει στη γενέτειρά τους, το Charlottesville, στη Βιρτζίνια των ΗΠΑ οι Dave Matthews Band διοργανώνουν μια μουσική βραδιά με δωρεάν είσοδο για τα μέλη της τοπικής κοινότητας και του Πανεπιστημίου της αμερικανικής πολιτείας, που θα υποβάλλουν ηλεκτρονικά αίτημα, ανακοίνωσε το αμερικανικό συγκρότημα της ροκ, σύμφωνα με το Variety.

Την παραγωγή της «Συναυλίας για το Charlottesville» (Α Concert for Charlottesville) – μια βραδιά μουσικής και ενότητας, όπως τονίζουν οι διοργανωτές, έχουν αναλάβει η Live Nation Entertainment , η Starr Hill Presents και το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια.

Η συναυλία θα διεξαχθεί στις 24 Σεπτεμβρίου στο Scott Stadium, στο Charlottesville, έδρα των Virginia Cavaliers, ομάδας του αμερικανικού ποδοσφαίρου. Στη συναυλία θα εμφανιστούν πολλοί δημοφιλείς καλλιτέχνες, οι Dave Matthews Band, ο Pharrell Williams, ο Justin Timberlake, ο Chris Stapleton, η Ariana Grande, η Britany Howard των Alabama Shakes, τα συγκροτήματα The Roots και Cage the Elephant και άλλοι.

Σε ανακοίνωση, εφόσον η είσοδος θα είναι ελεύθερη για το κοινό, οι θεατές ενθαρρύνονται να κάνουν δωρεές στο Ταμείο για τη συναυλία στο Charlottesville με στόχο την ενίσχυση του κοινοτικού ιδρύματος της πόλης.

Από τις δωρεές θα δοθεί οικονομική στήριξη στα θύματα των βίαιων επεισοδίων στο Charlottesville στις 11 και 12 Αυγούστου και στις οικογένειές τους, καθώς και σε οργανώσεις που έχουν προσηλωθεί στην προώθηση της συμφιλίωσης, της ενότητας και της δικαιοσύνης σε τοπικό και εθνικό επίπεδο.

Τρεις νεκροί και 35 τραυματίες ήταν ο τραγικός απολογισμός των βίαιων συμπλοκών που ξέσπασαν μεταξύ αντιρατσιστικών οργανώσεων και μελών της αμερικανικής ακροδεξιάς στην πόλη της Βιρτζίνια.


Τα εισιτήρια θα διατεθούν αρχικά σε κατοίκους της ευρύτερης περιοχής του Charlottesville, αλλά και σε φοιτητές, καθηγητές και προσωπικό του Πανεπιστημίου της Βιρτζίνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top