«Είμαστε ερωτευμένοι»: H Meghan Markle μιλάει πρώτη φορά για τον πρίγκιπα Harry και δείχνει πως τα πράγματα είναι σοβαρά μεταξύ τους

Η συνέντευξή της 36χρονης ηθοποιού στο Vanity Fair

Mεγάλες στιγμές πρόκειται να ζήσει το Μπάκιγχαμ καθώς εκτός από γεννητούρια, όπως όλα δείχνουν, θα φάνε και... κουφέτα!

Η σύντροφος του πρίγκιπα Harry, η 36χρονη ηθοποιός Meghan Markle, μίλησε πρώτη φορά για τη σχέση της με τον 33χρονο γαλαζοαίματο και τα ξένα tabloids –και όχι μόνο- δεν δίστασαν να σχολιάσουν πως τα πράγματα είναι σοβαρά μεταξύ τους.

Στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Vanity Fair, στο οποίο έγινε και εξώφυλλο φορώντας μια τουαλέτα Carolina Herrera αξίας 8.000 ευρώ,  παραδέχθηκε πως οι δυο τους είναι πολύ ερωτευμένοι και πως πράγματι ο πρίγκιπας Harry είναι το "αγόρι" της, ωστόσο θέλουν να προσπαθήσουν να κρατήσουν τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαστε ζευγάρι. Είμαστε ερωτευμένοι. Είμαι σίγουρη πως θα υπάρξει κάποια στιγμή όπου θα πρέπει να βγούμε και να παρουσιαστούμε και να πούμε ιστορίες, αλλά ελπίζω πως ο κόσμος θα καταλάβει πως αυτή είναι μια δική μας περίοδος. Είναι μόνο για εμάς. Το ότι είναι μόνο δικό μας, είναι ένα από τα πράγματα που το κάνει τόσο ξεχωριστό. Αλλά είμαστε ευτυχισμένοι. Προσωπικά, λατρεύω μια καλή ιστορία αγάπης» αναφέρει.

Παρά τα δημοσιεύματα που ήθελαν το ζευγάρι να γνωρίζεται τον Μάιο του 2016, η πρωταγωνίστρια του «Suits», αφήνει να εννοηθεί ότι η σχέση τους μετράει 14 μήνες.

Ερωτηθείσα πώς αντιμετώπισε τη φρενίτιδα των media όταν αποκαλύφθηκε η σχέση της με τον πρίγκιπα Harry, η ίδια απαντά: «Έχει τις προκλήσεις του (σ.σ. η ξαφνική δημοσιότητα και η επίθεση των τρολ και των ταμπλόιντ) και έρχεται κατά κύματα -κάποιες μέρες μπορεί να είναι πιο δύσκολο από άλλες. Και από την αρχή ήταν εκπληκτικό το πόσο άλλαξαν τα πράγματα. Αλλά έχω ακόμα όλο αυτό το σύστημα υποστήριξης γύρω μου και, φυσικά, την υποστήριξη του αγοριού μου».

«Μπορώ να σου πω πως, σε τελική ανάλυση, είναι πολύ απλό. Είμαστε δύο άνθρωποι που είναι πολύ ευτυχισμένοι και ερωτευμένοι. Ήμασταν μαζί για περίπου έξι μήνες πριν μαθευτεί η σχέση μας, και εργαζόμουν όλη εκείνη την περίοδο, και το μόνο που άλλαξε ήταν η αντίληψη του κόσμου. Τίποτα δεν άλλαξε πάνω μου. Είμαι ακόμα το ίδιο άτομο που ήμουν, και ποτέ δεν όρισα τον εαυτό μου βάσει της σχέσης μου» προσθέτει.

Μάλιστα, τονίζει  πως «δεν διαβάζω τα δημοσιεύματα του Τύπου. Δεν διάβαζα καν τα δημοσιεύματα για το Suits. Οι κοντινοί που άνθρωποι με κρατούν προσγειωμένη επειδή ξέρουν ποια είμαι. Τα υπόλοιπα είναι θόρυβος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top