Η δημόσια εξομολόγηση της Jolie για τον χωρισμό της: «Ήταν δύσκολο. Δε μου αρέσει να...»

Όσα είπε η ηθοποιός στη βρετανική εφημερίδα Sunday Telegraph

Η εξομολόγηση της Angelina Jolie για τον χωρισμό της

Έναν χρόνο μετά τον χωρισμό της από τον Brad Pitt, η Angelina Jolie αποκαλύπτει ότι συνεχίζει να ασχολείται με τις αρνητικές επιπτώσεις που είχε αυτό στη ζωή της και στη ζωή των παιδιών της. «Ήταν δύσκολο. Δεν μου αρέσει να είμαι μόνη», δήλωσε η μητέρα των έξι παιδιών στην βρετανική εφημερίδα Sunday Telegraph, προσθέτοντας ότι «δεν υπάρχει τίποτα καλό σε αυτό. Είναι δύσκολο».

Η Angelina και ο Brad έζησαν μαζί 12 χρόνια εκ των οποίων τα δύο παντρεμένοι πριν αποφασίσουν πέρυσι τον Σεπτέμβριο να χωρίσουν. Εκτός όμως από το να προσπαθεί να βάλει τη ζωή της σε μία τάξη αντιμετωπίζει και κάποιες ανησυχίες που έχει για την υγεία της. Το 2013 η ηθοποιός υποβλήθηκε σε διπλή μαστεκτομή και το 2015 αφαίρεσε τις ωοθήκες της. Νωρίτερα φέτος αποκάλυψε ότι αντιμετωπίζει προβλήματα υπέρτασης αλλά και παράλυση Bell Parsey.

«Ήταν ένα πολύ δύσκολο, συναισθηματικά, έτος. Και έχω και τα προβλήματα της υγείας μου, τα οποία και πρέπει να παρακολουθώ», είπε η χολιγουντιανή σταρ.

Και περιέγραψε πώς νιώθει το σώμα της μερικές φορές. «Μερικές φορές αισθάνομαι σαν να με έχουν χτυπήσει πολύ δυνατά, αλλά προσπαθώ να γελάω όσο γίνεται περισσότερο. Τα παιδιά μας αισθάνονται το άγχος μας όταν πρέπει να νιώθουν τη χαρά μας. Ακόμα κι αν είστε στο στάδιο της χημειοθεραπείας θα πρέπει να βρίσκετε το κουράγιο να χαμογελάτε και να δίνετε αγάπη. Μπορεί να ακούγεται ψεύτικο, αλλά είναι η αλήθεια».

Εξάλλου τώρα που δεν παίζει και δεν σκηνοθετεί καμία ταινία και τα παιδιά της μεγαλώνουν θέλει να επικεντρωθεί στον εαυτό της. «Νομίζω ότι τώρα πρέπει να ξαναβρώ λίγο από τον παλιό μου εαυτό. Νομίζω ότι στην πορεία χάνουμε λίγο τον δρόμο μας. Έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου, από ανθρώπους που πέρασαν από τη ζωή μου, μέχρι τα προβλήματα υγείας και την ανατροφή των παιδιών μου. Και τώρα είναι μία καλή στιγμή να τα αφομοιώσω, να τα δω και να τα αναπτύξω», δήλωσε η Jolie.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top