Τα φλας των φωτογράφων πήραν «φωτιά»! George και Amal Clooney στη Mostra της Βενετίας

Έφτασαν με ταξί θαλάσσης

Εντυπωσιακή εμφάνιση στο 74ο Διεθνές Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Βενετίας έκαναν το βράδυ της Τετάρτης ο George και η Amal Clooney.

Καλεσμένοι της Mostra, οι Clooney ταξίδεψαν στη Βενετία για να εγκαινιάσουν το φεστιβάλ. Έφτασαν με ταξί θαλάσσης και στη συνέχεια διέσχισαν οδικώς την πόλη όπου παντρεύτηκαν το 2014.

Οι φωτογραφίες που δημοσιεύουν γαλλικά και ιταλικά περιοδικά δείχνουν μια απαστράπτουσα Αμάλ, με κοκτέιλ φόρεμα μαύρο με μικρά λευκά πουά, κατακόκκινα χείλη και τα μαλλιά να ανεμίζουν.

«Η 39χρονη μητέρα της 'Ελα και του Αλεξάντερ, των διδύμων που γεννήθηκαν τον Ιούνιο, έχει αποκτήσει την τέλεια σιλουέτα της», γράφει το Paris Match. Ο Clooney δείχνει λίγο κουρασμένος αλλά πανευτυχής που βρίσκεται στη Βενετία για μερικές ημέρες ανανέωσης και ηρεμίας. Βγαίνοντας από το ξενοδοχείο Cipriani, οι Clooney έκαναν βόλτα στα κανάλια.Τον Ιούλιο, το ζευγάρι εθεάθη να κάνει έναν πρώτο περίπατο μετά τη γέννηση των παιδιών τους στις όχθες της λίμνης Κόμο.

Διαβάστε επίσης: Φεστιβάλ Κινηματογράφου Βενετίας: Παρέλαση αστέρων στο κόκκινο χαλί για τις ταινίες «First reformed» και «Shape of Water»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top