Δεν είναι αστείο! Ο Chuck Norris έπαθε δυο εμφράγματα την ίδια μέρα αλλά νίκησε το θάνατο!

Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο

Ο Chuck Norris έπαθε δυο εμφράγματα την ίδια μέρα

Δύο καρδιακές προσβολές σε μία ώρα υπέστη ο Chuck Norris, ο οποίος, ευτυχώς, κατάφερε να νικήσει τον θάνατο! Κι όμως, δεν είναι ανέκδοτο!

Ο 77χρονος σταρ βρισκόταν στις 16 Ιουλίου στο Λας Βέγκας,  για μια εμφάνιση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πολεμικών τεχνών. Μετά την εκδήλωση, και ενώ επέστρεφαν στο σπίτι, ο ηθοποιός, η σύζυγός του και η παρέα τους αποφάσισαν να διανυκτερεύσουν σε ξενοδοχείο της Νεβάδα.

Περίπου στις 5:30 τα ξημερώματα, ο Norris ένιωσε έντονους πόνους στο στήθος και κατέρρευσε την ώρα που έκανε ντους. Αμέσως ειδοποιήθηκε ασθενοφόρο και κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο και σε μια διαδρομή 386 χιλομέτρων προσπαθώντας να φτάσει σε νοσοκομείο υπέστη το πρώτο επεισόδιο καρδιακής προσβολής.

Μόλις έφτασε στο νοσοκομείο, υπέστη και δεύτερη καρδιακή προσβολή, αλλά οι γιατροί τον επανέφεραν και πάλι και έπειτα μεταφέρθηκε με ελικόπτερο στο Renown Regional Medical Center. «Ήταν ένα τρομακτικό ταξίδι για τον Τσακ και τη σύζυγό του. Όλα έγιναν πολύ γρήγορα και ξαφνικά», ανέφερε ανώνυμη πηγή στο Radaronline.

«Όλα έγιναν τόσο γρήγορα, νομίζω ότι πέθανε δύο φορές σε 47 λεπτά! Υπήρχε τόση υστερία και πανικός, πραγματικά δεν ξέρω πόση ώρα ήταν αναίσθητος ενώ το ιατρικό προσωπικό προσπαθούσε να τον επαναφέρει. Όλοι είχαν τα μάτια τους πάνω στον καρδιογράφο- όχι στο ρολόι!», αναφέρει αυτόπτης μάρτυρας.

Ο ηθοποιός, αφού ανάρρωσε από τα δύο καρδιακά επεισόδια, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο και συνεχίζει την καθημερινότητα του, προσέχοντας λίγο περισσότερο. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top