Συγκίνησε ο γιος του Μπάρκουλη στην κηδεία της Λάσκαρη- Γιατί δεν πήγαν Βουτσάς και Βοσκόπουλος!

Στην τελευταία παράσταση της μεγάλης ηθοποιού

Μια...τραγική ειρωνεία έγραψε τους τίτλους τέλους δύο μεγάλων... αστεριών, της Ζωής Λάσκαρη και του Ανδρέα Μπάρκουλη, που με τη λάμψη τους φώτισαν τη χρυσή 10ετία του ελληνικού κινηματογράφου και τις...επόμενες.

Σαν σήμερα, πριν από ένα χρόνο...  «έφυγε» ο ζεν πρεμιέ της μεγάλης οθόνης. Ήταν 23 του περασμένου Αυγούστου όταν η Ζωή Λάσκαρη αποχαιρετούσε , με ένα τρυφερό μήνυμα στο facebook τον...αγαπημένο της όπως τον αποκαλούσε:

«Θέλω μόνο να σου πω, έτσι για αντίο, πως υπήρξες το καλύτερο παιδί του ελληνικού κινηματογράφου. Αυτή τη σπάνια καλοσύνη σου που φωταγωγεί ακόμα τη ζωή μου, την κρατάω σαν μονάκριβο φυλαχτό. Σε αποχαιρετώ αγαπημένε μου» είχε γράψει χαρακτηριστικά.

Την Τρίτη το μεσημέρι ακούστηκε το...στερνό, ηχηρό χειροκρότημα του κόσμου για ένα ακόμη "χρυσό" αστέρι. Τώρα η Ζωή Λάσκαρη βρίσκεται δίπλα στον Αντρέα. Ο γιος του Νικόλας συνόδευσε χθες τη... γυναίκα που τον μεγάλωσ , όπως λέει, στην τελευταία της κατοικία. Τα λόγια του συγκινούν...

(Ο γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη, Νίκος, με την μητέρα του Μαρία)

«Χωρίς εκείνη δεν θα μεγάλωνα, δεν θα ήμουν αυτός που είμαι τώρα και της χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ» ανέφερε.

Ήταν όλοι εκεί...Πολλοί, βέβαια,  αναρωτήθηκαν γιατί έλειπε ο...παρτενέρ της σε δεκάδες ταινίες, Κώστας Βουτσάς. Όμως εκείνος έχει δηλώσει πολλές φορές , πως δεν πάει σε κηδείες..."Θα πάω μόνο σε μία..." έχει πει με το χαρακτηριστικό του... χιούμορ, ο αγαπημένος ηθοποιός ! Για τον ίδιο λόγο απουσίαζε και ο Τόλης Βοσκόπουλος, ο οποίος.... πόνεσε βαθιά για τον ξαφνικό χαμό της Ζωής, αλλά επέλεξε, όπως πάντα, τη...σιωπή. 

Η Ζωή έφυγε... όμως θα βρίσκεται για πάντα κοντά μας, μέσα από τις ταινίες της, ταινίες που σφράγισαν μια ολόκληρη εποχή και όχι μόνο !

  

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top