Η Rihanna προσφέρει υποτροφίες σε κορίτσια στο Μαλάουι!

Στόχος είναι να ενισχυθεί η χρηματοδότηση του προγράμματος υποτροφιών Global Scholarship Programme

Η Rihanna προσφέρει υποτροφίες σε κορίτσια στο Μαλάουι!

Η τραγουδίστρια της ποπ και R&B μουσικής Rihanna συνεχίζει την αποστολή της, την υποστήριξη και ενίσχυση νεαρών κοριτσιών, ώστε να λαμβάνουν την εκπαίδευση που δικαιούνται.  Η Rihanna ξεκίνησε μία νέα πρωτοβουλία που αφορά την εκπαίδευση νεαρών κοριτσιών στο Μαλάουι.

Το 2012 δημιούργησε το ίδρυμα Clara Lionel Foundation, το όνομά του οποίου προέρχεται από τα ονόματα του παππού και της γιαγιάς της. Μέσω του ιδρύματος CLF, που λειτουργεί ως μη κερδοσκοπική οργάνωση η τραγουδίστρια βοηθά παιδιά σε όλο τον κόσμο, χρηματοδοτώντας προγράμματα εκπαίδευσης και υγείας για φτωχές κοινότητες σε όλο τον κόσμο.

Για την υλοποίηση του νέου προγράμματος το CLF συνεργάζεται με την εταιρία ανταλλαγής ποδηλάτων ofo. Στόχος είναι να ενισχυθεί η χρηματοδότηση του προγράμματος υποτροφιών Global Scholarship Programme. Τα ποδήλατα θα προσφερθούν στα κορίτσια που θα λαμβάνουν υποτροφίες στο Μαλάουι για να μπορούν να φτάνουν στο σχολείο με ασφάλεια.

Είμαι πολύ χαρούμενη για τη νέα συνεργασία του Clara Lionel Foundation με την ofo, καθώς θα επιτρέψει πολλούς νέους σε όλο τον κόσμο να λάβουν μια ποιοτική εκπαίδευση και επίσης θα βοηθήσει τα νεαρά κορίτσια του Μαλάουι να πηγαίνουν στο σχολείο με ασφάλεια, περιορίζοντας τους πολύ μακρινούς περιπάτους που κάνουν από και προς το σχολείο μόνα τους, ανέφερε η τραγουδίστρια.

Ο ιδρυτής και διευθύνων σύμβουλος της ofo, Dai Wei πρόσθεσε: «Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι θα συνεργαστούμε με την Rihanna και το ίδρυμα Clara Lionel για αυτή την καινοτόμο πρωτοβουλία. Επιθυμούμε να βελτιώσουμε την προσβασιμότητα στην εκπαίδευση των μαθητών που ζουν σε συνθήκες φτώχειας. Πιστεύουμε ότι πρέπει να ξεκλειδώσει κάθε γωνιά του πλανήτη με ισότιμη πρόσβαση στην εκπαίδευση, όπως και με το σύστημά μας ανταλλαγής ποδηλάτων».

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top