Δημήτρης Μακαλιάς: Αυτή είναι η κινηματογραφική πρόταση γάμου που έκανε στην Αντιγόνη Ψυχράμη!

Όσα αποκάλυψε ο ηθοποιός!

 Μακαλιάς: Τι είπε για την πρόταση γάμου στην Ψυχράμη

Μια από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής τους διανύουν η Αντιγόνη Ψυχράμη και ο Δημήτρης Μακαλιάς, αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν γονείς για πρώτη φορά.

Διαβάστε επίσης: Μακαλιάς-Ψυχράμη:Αυτό είναι το πιο ακραίο πράγμα που έχουν κάνει μαζί

Ο ηθοποιός παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό People και μεταξύ άλλων περιέγραψε  την κινηματογραφική πρόταση γάμου που είχε κάνει στην αγαπημένη του.

«Είμαστε ένα ζευγάρι που λατρεύει το σινεμά. Πριν παντρευτούμε, πηγαίναμε και τέσσερις φορές την εβδομάδα. Έτσι σκέφτηκα να την αιφνιδιάσω σε ένα χώρο που δεν μπορούσε να φανταστεί πως μπορεί να γίνει κάτι παραπάνω από το να παρακολουθήσουμε μια ταινία. Είχα κλείσει την αίθουσα που πηγαίναμε πάντα για να μην υποψιαστεί τίποτε. Είχα φωνάξει κρυφά πολλούς φίλους», είπε ο Δημήτρης Μακαλιάς για το σχέδιο της πρότασης γάμου.

Λίγο αργότερα ο ηθοποιός πρόσθεσε: «Είχα φτιάξει ένα βίντεο δεκαπέντε λεπτών όπου εμφανιζόταν φίλοι και συγγενείς και ένα τρέιλερ που θα παιζόταν μαζί με άλλα διαφημιστικά. Αυτό το βιντεάκι ήταν επί της ουσίας η ιστορία του έρωτά μας , η γνωριμία μας, στιγμές από την κοινή μας ζωή, αλλά και η προσπάθειά μου να κάνω πρόταση γάμου σε λίγα λεπτά. Μαζί με τον Λάμπρο Φισφή που είναι κουμπάρος μου, γράψαμε ένα σενάριο για το πόση σκέψη βάζει ένας άνθρωπος για να κάνει μια πρόταση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top