Το πάλεψαν αλλά... Οριστικός χωρισμός έξι μήνες μετά την επανασύνδεση για γνωστό ζευγάρι της showbiz

Ξεχωριστούς δρόμους παίρνουν Μάγδα Πένσου και Δημήτρης Αποστόλου

Χωρισμός 6 μήνες μετά την επανασύνδεση για γνωστό ζευγάρι

Το «για πάντα μαζί» δεν θα ισχύσει όπως όλα δείχνουν για τον Δημήτρη Αποστόλου και τη Μάγδα Πένσου, οι οποίοι αν και το πάλεψαν πολύ αποφάσισαν να ρίξουν οριστικά τίτλους τέλους στη σχέση τους έξι μήνες μετά την επανασύνδεσή τους.

Όπως αναφέρει η Real Life τον περασμένο Οκτώβριο ο γνωστός συγγραφέας και σεναριογράφος και η ηθοποιός και τραγουδίστρια αποφάσισαν να κάνουν μια νέα αρχή στη σχέση τους που είχε κλυδωνιστεί το προηγούμενο καλοκαίρι.

Τότε είχαν εμφανιστεί τα πρώτα σύννεφα στο γάμο τους και για λίγο καιρό οι δυο τους θέλησαν να μείνουν χωριστά για να σκεφτούν, να ηρεμήσουν και να αναθεωρήσουν τα πράγματα, ώστε να σώσουν τον γάμο τους, ο οποίος είχε γίνει τον Ιούλιο του 2007 στο Παρίσι.

Ο Δημήτρης Αποστόλου ταξίδεψε στην Κύπρο και στη Γαλλία, η δε ηθοποιός πέρασε το καλοκαίρι της με τους γιους της Πάρη και Απόλλωνα στο πατρικό της στη Βέροια.

Όταν και οι δύο επέστρεψαν στην Αθήνα αποφάσισαν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στη σχέση τους και να προσπαθήσουν να σώσουν το γάμο τους.

Όπως φάνηκε όμως το γυαλί είχε ραγίσει και ο χωρισμός ήταν αναπόφευκτος. Τις τελευταίες μέρες μάλιστα οι αναρτήσεις και των δύο στο facebook μαρτυρούν ότι δεν είναι πια μαζί.

Σύμφωνα με πρόσωπα από το περιβάλλον τους για χάρη των παιδιών τους τόσο ο Δ. Αποστόλου, όσο και η Μ. Πένσου θέλουν το διαζύγιό τους να βγει σε χαμηλούς τόνους και το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το καλό του Απόλλωνα και του Πάρη.

Η ηθοποιός μάλιστα βρίσκεται και πάλι στη Βέροια για διακοπές μαζί με τα παιδιά, ενώ ο Δημήτρης Αποστόλου είναι στην Αθήνα.

Όσο για το τι ήταν αυτό που τους οδήγησε στο χωρισμό. Σύμφωνα με ανθρώπους που τους γνωρίζουν καλά ο σημαντικότερος λόγος που τους οδήγησε στην κρίση και στον χωρισμό ήταν οι οικονομικές δυσκολίες που άρχισαν να αντιμετωπίζουν. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top