ΜΟΝΟ στο star.gr: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ με την Σκιάθο Κέρτ Ράσελ - Γκόλντι Χόουν! Δεν ξεκολλάνε από το νησί

Δείτε τη νέα φωτογραφία

ΜΟΝΟ στο star.gr: ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΙ με την Σκιάθο Κέρτ Ράσελ - Γκόλντι Χόουν! Δεν ξεκολλάνε από το νησί

Με το που μπήκε ημερολογιακά το καλοκαίρι, γέμισαν τη βαλίτσα τους με τα καλοκαιρινά τους ρούχα και τα μαγιό τους και έκαναν βαλίτσα για Ελλάδα. Αλλά όχι όπου κι όπου!

Ο Κερτ Ράσελ και η Γκόλντι Χόουν για ακόμα μια φορά απολαμβάνουν τον ελληνικό ήλιο, τη θάλασσα και τις νοστιμιές της χώρας μας στο νησί – αναφοράς τους, που δεν είναι άλλο από την Σκιάθο.

Η είδηση ότι οι αστέρες του Χόλιγουντ έφτασαν για ακόμα μια χρονιά στο νησί του Παπαδιαμάντη που τόσο αγαπούν και δεν παραλείπουν κάθε καλοκαίρι να επισκέπτονται έγινε γνωστή πριν από μια εβδομάδα.

Αλλά, όπως φαίνεται στη φωτό που εξασφάλισε αποκλειστικά το star.gr, είναι ακόμα εκεί και ανακαλύπτουν κάθε σημείο του νησιού.

Μάλιστα, ο 66χρονος ηθοποιός και η 71χρονη σύζυγός του απέδειξαν πόσο απλοί και φιλικοί με τον κόσμο, αλλά και πόσο ζουν ως γνήσιοι Σκιαθίτες, μιας και είναι ενήμεροι για όλα τα νέα μαγαζιά που κάνουν την εμφάνισή τους. Κάπως έτσι, έφτασαν και την παραλία Καναπίτσα, όπου το φετινό καλοκαίρι έχει κάνει την εμφάνισή του ένα νέο beach bar, το Avaton, όπου φωτογραφήθηκαν με λουόμενους, αλλά και τον ιδιοκτήτη του, Μιχάλη Μπακούρο.

Από το χαμόγελό τους, μπορεί κανείς εύκολα να πει ότι οι γονείς της επίσης πασίγνωστης ηθοποιού, Κέιτ Χάντσον περνάνε αξέχαστα στον επίγειο παράδεισο τους, στις Σποράδες.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top