ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: Στην Ελλάδα ο Γουίλ Σμιθ – Σε ποιο νησί του Ιονίου απολαμβάνει τις διακοπές του;

Τι λέει το ρεπορτάζ του star.gr - ΠΡΩΤΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ: 20-06-2017 23:58

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ star.gr: Στην Ελλάδα ο Γουίλ Σμιθ – Σε ποιο νησί του Ιονίου απολαμβάνει τις διακοπές του;

Η Ελλάδα ταξιδεύει παντού. Και όσοι τη βλέπουν την ερωτεύονται, καθώς οι ομορφιές της και ειδικά το καλοκαίρι που όλα παίρνουν άλλο χρώμα είναι μοναδικές και αξεπέραστες.

Τι πιο φυσιολογικό να ταξιδεύουν από παντού, λοιπόν, σε αυτή;

Στη μακροσκελή λίστα, με τους διάσημους σταρ του Χόλυγουντ που θέλουν να μυρίσουν ελληνικό αέρα και να χαρούν τα γαλαζοπράσινα νερά του Αιγαίου και του Ιονίου έρχεται να προστεθεί ακόμα ένα κορυφαίο όνομα της διεθνούς κινηματογραφικής σκηνής.

Κι αυτό δεν είναι άλλο από τον Γουιλ Σμιθ!

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του star.gr, το αστέρι της μεγάλης οθόνης εδώ και λίγα μόλις εικοσιτετράωρα χαίρεται το Ιόνιο πέλαγος και τα νησιά του, οικογενειακώς!

Έχει φτάσει στη χώρα μας με υπερπολυτελή θαλαμηγό και έχει κάνει μικρή στάση στην Κέρκυρα, ενώ τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές βρίσκεται στους Αντίπαξους.

Από το πλευρό του δεν θα μπορούσε να λείπει και η εδώ και 20 χρόνια σύζυγός του, Jada Koren Pinkett.

Πριν από δύο ημέρες, ο σταρ ανέβασε στην προσωπική του σελίδα στο Instagram μια καλοκαιρινή φωτογραφία, χωρίς ωστόσο να μαρτυρά ότι είναι από την Ελλάδα. 

Το μόνο σίγουρο ότι μέσα στις επόμενες ώρες, σας υποσχόμαστε και φωτογραφικά ντοκουμέντα, που θα αποδεικνύουν το ρεπορτάζ μας!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή
email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top