Η κόρη του Στάθη Ψάλτη αποκαλύπτει: «Μόλις παντρεύτηκε τον πατέρα μου η Χριστίνα άλλαξε»

«Βγήκε και είπε τα παράπονά του ο αδελφός του. Αλήθειες είπε ο άνθρωπος, δεν είπε ψέματα σε κάτι»

Η κόρη του Στάθη Ψάλτη αποκαλύπτει: «Μόλις παντρεύτηκε τον πατέρα μου η Χριστίνα άλλαξε»

Για την σχέση του πατέρα της, με την τελευταία του σύζυγο, Χριστίνα μίλησε η κόρη του Στάθη Ψάλτη, Μαρία. Ο αδελφός του ηθοποιού, Γιάννης Ρώτας έκανε αποκαλύψεις για χωρισμό του ζευγαριού και η Μαρία παραχώρησε συνέντευξη στην  εφημερίδα Spirto, επιβεβαιώνοντας  τον θείο της.

Η ίδια είπε: «Βγήκε και είπε τα παράπονά του ο αδελφός του. Αλήθειες είπε ο άνθρωπος, δεν είπε ψέματα σε κάτι. Δεν έχουμε επαφή με την Χριστίνα και αυτό είναι δική της επιλογή. Εμείς δεν ήμασταν ποτέ αρνητικοί απέναντί της, ή να μην μιλήσουμε, ή το οτιδήποτε. Είναι δικό της θέμα. Άλλαξε η συμπεριφορά της από την στιγμή που παντρεύτηκαν. Μόλις παντρεύτηκαν είδαμε ένα άλλο πρόσωπο. Από εκεί και μετά το μόνο που μας έδενε ήταν ο πατέρας μου. Γιατί πριν και βλεπόμασταν και μιλούσαμε στα τηλέφωνα και τα πάντα. Μετά τον γάμο άλλο πρόσωπο».

Ακόμη, η Μαρία Ψάλτη μίλησε για την οικονομική στήριξη που της παρείχε ο πατέρας της και το κατά πόσο η Χριστίνα Ψάλτη, είχε ενοχληθεί από αυτό: «Ο πατέρας μου μας στήριζε οικονομικά και πάντα μας φρόντιζε, αλλά γενικά ήταν πολύ γενναιόδωρος άνθρωπος, που βοηθούσε πάρα πολύ κόσμο, πόσω μάλλον την οικογένειά του. Δεν ξέρω τι μπορεί να έχει ο καθένας στο μυαλό του. Δεν μπορώ να το βάλω σε μια κατάταξη και να πω “ναι την ενοχλούσε εκείνο ή την ενοχλούσε το άλλο”. Δεν ξέρω εμείς δεν αλλάξαμε σε τίποτα. Όπως ήμασταν συνεχίσαμε να είμαστε. Εκείνη άλλαξε και δεν κατάλαβα ποτέ τον λόγο, το γιατί».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top