Πιο... παιδί από ποτέ ο Αθερίδης: ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ γιατί μαλώνει με την Σμαράγδα Καρύδη!

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Αρχικά μίλησε για τα επαγγελματικά του, στη συνέχεια όμως η συζήτησή του με την Φαίη Σκορδά κινήθηκε γύρω από τη σχέση του με την Σμαράγδα Καρύδη.

Και ως γνωστόν κάθε σχέση έχει τις καλές της στιγμές, αλλά και τα μικροκαβγαδάκια της! Σε ένα από αυτά αναφέρθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, ο Θοδωρής Αθερίδης.

«Στην μπιρίμπα με τη Σμαράγδα δεν παίζουμε ως ζευγάρι, παίζουμε ως αντίπαλοι! Μια φορά έχουμε σκοτωθεί, όταν παίζαμε αντίπαλοι, της κόπηκε η αναπνοή, γιατί δεν μπορούσε να σταυρώσει φύλλο, έπαθε σαν κρίση πανιού πάνω στο παιχνίδι. Είχα μείνει άναυδος και την κοίταγα! Στο συγκεκριμένο παιχνίδι είναι ανταγωνιστική, θέλει να κερδίζει, κάνει στρατηγικές, κάνει σχέδια…», είπε.

Και σε άλλο σημείο, εξήγησε: «Αλλού είναι κάθε άνθρωπος, με τη Σμαράγδα έχουμε διαφορετική παιδικότητα, εγώ πηγαίνω πολύ με τη φαντασία μου, η Σμαράγδα έχει παιδικότητα πιο πολύ των παιχνιδιών, με το σώμα της. Στα επαγγελματικά βγαίνει άλλος εαυτός, γιατί εμπλέκονται και άλλοι άνθρωποι, που είναι το ψωμί τους, και είμαι πάρα πολύ σοβαρός», προσθέτοντας: ‘Στις διαπροσωπικές μου σχέσεις ψιλοχάνομαι όμως, έχω δύο εαυτούς, τον ώριμο και τον ανώριμο. Κερδίζει πότε ο ένας, πότε ο άλλος!».

Μάλιστα, είχε στα χέρια του και ένα spinner το οποίο και τοποθέτησε στη μύτη του, αφήνοντας άναυδη την Φαίη Σκορδά.

«Εγώ πήγα να πάρω στο γιο μου, που έκλαιγε, και μπροστά μου είναι ένας πιτσιρικάς στο ψιλικατζίδικο, και πήγε να πάρει και τα 3 εναπομείναντα. Και του λέω, θα σου πάρω εγώ τα 2, το τρίτο μου το αφήνεις!» εξομολογήθηκε η Φαίη και ο ηθοποιός συνέχισε, αναφέροντας αν έχει ποτέ παρεξηγηθεί, λόγω της ιδιάζουσας προσωπικότητάς του:

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top