Έλαμψε μέσα στο υπέροχο νυφικό της η Δούκισσα Νομικού – ΒΙΝΤΕΟ και ΦΩΤΟ

Τρισευτυχισμένο το ζευγάρι – Δείτε την προετοιμασία της νύφης

Ούτε λεπτό δεν… έστησε τον καλό της, Δημήτρη Θεοδωρίδη, η Δούκισσα Νομικού, η οποία έκοψε την ανάσα τόσο του γαμπρού, όσο και των καλεσμένων της όταν έφτασε στο εκκλησάκι της οικίας Θεοδωρίδη, μέσα στο υπέροχο λευκό της νυφικό, δια χειρός Σίλιας Κριθαριώτη και κρατώντας σφιχτά από το χέρι τον πατέρα της, Νίκο Νομικό.

Καθώς πλησίαζε ακουγόταν το παραδοσιακό τραγούδι «Σήμερα γάμος γίνεται», ενώ ο γαμπρός την περίμενε με ανυπομονησία στα σκαλοπάτια του σπιτιού για να πάνε μαζί στο πανέμορφο εκκλησάκι.

Η Δούκισσα φανερά συγκινημένη, χαιρέτισε τον Σωκράτη και τον Πέτρο Κόκκαλη και δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της όταν την έσφιξε στην αγκαλιά της η κουμπάρα της.

Δημήτρης και Δούκισσα ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και πλέον είναι έτοιμοι να συνεχίσουν μαζί την κοινή τους ζωή, ελπίζοντας σύντομα να μεγαλώσει η οικογένειά τους.

Λίγες ώρες νωρίτερα οι προετοιμασίες της νύφης είχαν πάρει φωτιά.

Ο μακιγιέρ της Δούκισσας Παντελής Τουτουντζής ανέβασε μια φωτογραφία από τη στιγμή που ετοίμαζε την παρουσιάστρια, γράφοντας:

«Η πιο σημαντική κ συγκινητική στιγμη της συνεργασίας μας. Να ζήσετε αγαπημενη μου @dutchesss_».

Και η Σίλια Κριθαριώτη όμως ανέβασε στο λογαριασμό της στο Instagram φωτογραφίες από τις πρόβες που έκανε η Δούκισσα με το υπέροχο, πριγκιπικό νυφικό της. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top