Σεφερλής: Όσα αποκάλυψε για την γνωριμία του με τον Μάριο από το Survivor! Γιατί έκλαιγε ο γιος του;

Οι ατάκες του ηθοποιού για Ντάνο και Χανταμπάκη!

Το μεσημέρι της Πέμπτης, καλεσμένος στην Ελένη Μενεγάκη ήταν ο Μάρκος Σεφερλής! Ο ηθοποιός  μίλησε για όλα και φυσικά για τη νέα του παράσταση με τίτλο: «Άλλος για Survivor;» που θα ανέβει το καλοκαίρι στο Δελφινάριο.

Την ιδέα, όπως δήλωσε ο ίδιος του την έβαλε στο μυαλό ο γιος του. Ο Χάρης του ζήτησε, πριν λίγους μήνες, να δουν μαζί το παιχνίδι επιβίωσης εξηγώντας του γιατί είναι τόσο δημοφιλές.

«Ψιλοπορώθηκα κι εγώ, έχει και το αγωνιστικό μέρος έχει και το χαβαλέ», είπε ο Μάρκος και έγραψε τη νέα του παράσταση.

Μιλώντας για την προετοιμασία της παράστασης ανέφερε: «Διαμορφώνω και το περιβάλλον αναλόγως στο Δελφινάριο! Έχω παραγγείλει σαράντα κομποσχοίνια και σαράντα σταυρούς, θα κάνω τον Αγγελόπουλο! Όλοι λένε εκεί μέσα τη λέξη «διαχειρίζομαι»! Έχω πάρει τα σημαντικότερα στοιχεία από όσους έκαναν αίσθηση. Θα κάνουμε διάφορους, και τον Τανιμανίδη θα έχουμε, ένα φίδι κανονικό που θα βγει στη σκηνή και θα κάνει τον Χανταμπάκη! Είμαστε 20 άτομα θίασος, γύρω στους 14 παίκτες θα κάνουμε! Και ο Μπο μου δίνει υλικό!».

Τότε η Ελένη δήλωσε: «Με έχει εντυπωσιάσει η αλλαγή του, έχει αλλάξει πιο πολύ από όλους, μπήκε δύο και θα βγει ένας!»

Στη συνέχεια ο Μάρκος αποκάλυψε: «Ο Χάρης έχει φάει κόλλημα με τον Μάριο Πρίαμο, μου έλεγε όταν τραυματίστηκε και μου είπε ότι δεν εχει νόημα το παιχνίδι χωρίς αυτό, κλαίγοντας! Εν τω μεταξύ, τον είχα γνωρίσει σε ένα κλαμπ στην Κύπρο, όπου ήταν υπεύθυνος, μου είχε κλείσει και ξενοδοχείο, μου το είχε πληρώσει κιόλας, είχαμε και μια επαφή μετά με κάτι μηνύματα, είπα στο γιο μου ότι θα τον φέρουμε σπίτι για φαγητό! Μιλάμε κυπριακά στο σπίτι!»

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top