«Εύχομαι να μη βιώσει κανείς αυτό που έζησα!»: Η συγκλονιστική εξομολόγηση της Ρέβη

Ήταν 3 μήνες στο νοσοκομείο

Η Ρούλα Ρέβη φωτογραφήθηκε με τα δίδυμά της από τον Αποστόλη Τότσικα και έδωσε μία συγκλονιστική συνέντευξη.

Ειδικότερα, η φωτογράφος μίλησε στο κυπριακό περιοδικό «Omikron»  και συγκίνησε όταν αναφέρθηκε στη δύσκολη περίοδο που πέρασε κατά την παραμονή της στο νοσοκομείο, την περίοδο που ήταν έγκυος.

«Ήταν τρεις μήνες στο νοσοκομείο πριν γεννήσει. Τις πρώτες εβδομάδες πίστευε ότι θα χάσει τα παιδιά. Ήταν στο κρεβάτι, δεν είναι ότι πήγαινε και ερχόταν. Ήταν μόνιμα στο νοσοκομείο», αποκάλυψε ο Στέφανος Κωνσταντινίδης στο Πρωινό, διαβάζοντας τη συνέντευξη της Ρούλας Ρέβη.

«Εύχομαι να μη βιώσει κανείς άνθρωπος αυτό που έζησα. Όταν είδα αίμα, κατέρρευσα, ένιωσα σαν να βγαίνω από το σώμα μου! Ένιωσα ότι δεν τα κατάφερα, και τον απογοήτευσα, ήμουν συνέχεια με ένα ακουστικό στα αυτιά, να ακούω τα παιδιά στην κοιλιά μου! Έλεγα στον Αποστόλη να πάει διακοπές μόνος του εκείνο το καλοκαίρι!» δήλωσε η ίδια, αφήνοντας τους πάντες στο Πρωινό με το στόμα ανοιχτό.

Η Φαίη Σκορδά και η Σάσα Σταμάτη έσπευσαν να σχολιάσουν τα όσα άσχημα βίωσε η φωτογράφος πριν τον ερχομό των παιδιών της, αλλά και για τον μεγάλο της έρωτα με τον σύζυγό της, Αποστόλη Τότσικα.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top