Κρις Κορνέλ: Σε κατάσταση σοκ η Ελληνίδα σύζυγός του Βίκυ Καραγιάννη- Το συγκινητικό μήνυμα που είχε γράψει για εκείνη!

Άγνωστα παραμένουν τα αίτια του θανάτου του 52χρονου τραγουδιστή

Κρις Κορνέλ: Σε κατάσταση σοκ η Ελληνίδα σύζυγός του Βίκυ Καραγιάννη- Το συγκινητικό μήνυμα που είχε γράψει για εκείνη!

Σοκαρισμένη είναι η Ελληνίδα σύζυγος του Κρις Κορνέλ, Βίκυ Καραγιάννη μετά τον αιφνίδιο θάνατό του σε ηλικία 52 ετών.

Όπως αναφέρουν τα δημοσιεύματα ο τραγουδιστής των συγκροτημάτων Soundgarden και στη συνέχεια Audioslave βρέθηκε νεκρός στο μπάνιο του ξενοδοχείου που διέμενε στο Ντιτρόιτ από έναν οικογενειακό φίλο. 

Ο  εκπρόσωπος της τοπικής αστυνομίας, Michael Woody ανέφερε ότι εξετάζεται και το ενδεχόμενο πιθανής αυτοκτονίας, ενώ η οικογένεια του Κορνέλ θα συνεργαστεί στενά με τον ιατροδικαστή για να διακριβωθούν τα ακριβή αίτια θανάτου του, αναφέρει ο εκπρόσωπος Μπράιαν Μπάμπερι σε ανακοίνωσή του.

«Η σύζυγός του Βίκυ (Καραγιάννη) και η οικογένειά του σοκαρίστηκαν όταν πληροφορήθηκαν τον αιφνίδιο θάνατό του. Θέλουν να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές του για τη συνεχή έκφραση της αγάπης τους και την αφοσίωσή τους και να ζητήσουν αυτές τις ώρες τον σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Ο Κρις Κορνέλ αφήνει πίσω του εκτός από την γυναίκα του, την οποία αποκαλούσε «άγγελο», "λέαινα" και «τέλεια σύζυγο και μητέρα», τα δυο τους παιδιά, -την 12χρονη Toni και τον 11χρονο Christopher, αλλά και την 16χρονη κόρη του Lillian Jean την οποία απέκτησε με την πρώην σύζυγό του Susan Silver (χώρισαν το 2004).

Το τραγικό της υπόθεσης είναι πως πριν λίγες ημέρες και συγκεκριμένα ανήμερα της Γιορτής της Μητέρας, μοιράστηκε στο twitter το μπουκέτο με τα τριαντάφυλλα που χάρισε στην σύζυγό του λέγοντας πόσο την αγαπάει.

Μάλιστα, είχε στείλει τις ευχές του και στη μητέρα της Βίκυς ευχαριστώντας την που έφερε στον κόσμο την γυναίκα της ζωής του. 

Πηγή ΦΩΤΟ: Getty Images / Ideal Image

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top