Η έκπληξη της Τέιλορ Σουίφτ σε νεαρή θαυμάστριά της: «Είμαι πολύ υπερήφανη για σένα»

Οι ευχές και το μπουκέτο λουλουδιών

Η έκπληξη της Τέιλορ Σουίφτ σε νεαρή θαυμάστριά της: «Είμαι πολύ υπερήφανη για σένα»

Η Τέιλορ Σουίφτ δέχεται καθημερινά χιλιάδες μηνύματα και προσκλήσεις από τους εκατομμύρια θαυμαστές που έχει σε όλον τον κόσμο. Αν και της είναι φυσικά αδύνατον να ανταποκριθεί ή να απαντήσει έστω και σε μερικά από αυτά, η διάσημη σταρ αποφάσισε να κάνει την πιο γλυκειά έκπληξη σε μια θαυμάστρια της που την είχε καλέσει στο πάρτι αποφοίτησής της.

Έστειλε στην νεαρή κοπέλα ένα τεράστιο μπουκέτο από λουλούδια και μία κάρτα γεμάτη ευχές, η οποία ήταν μάλιστα χειρόγραφη. Εκτός από τις ευχές η Σουίφτ έγραφε στην κοπέλα και πόσο πολύ της άρεσε το θέμα που επέλεξε για το πάρτι της.

«Λυπάμαι πολύ που δεν θα τα καταφέρω να είμαι στο πάρτι της αποφοίτησής σου», γράφει στην κάρτα. «Το θέμα για τη Νέα Υόρκη και ο φωτογραφικός θάλαμος…ακριβώς ότι θα μου άρεσε για ένα πάρτι. Είμαι πολύ υπερήφανη για σένα, για την σκληρή σου δουλειά και την αφοσίωση, για τον ενθουσιασμό και τη φιλοδοξία σου. Είμαι πολύ τυχερή που ένα κορίτσι σαν κι εσένα, νοιάζεται για μένα», γράφει η διάσημη σταρ προς τη νεαρή Άσλι.

Η Τέιλορ Σουίφτ την τελευταία περίοδο κρατιέται μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας εδώ και κάποιους μήνες κάτι που κάνει την κίνηση της προς την κοπέλα ακόμα πιο σημαντική.

Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top