Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για το θάνατο του Στάθη Ψάλτη

Δείτε το ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του STAR

Ο Στάθης Ψάλτης σημάδεψε σίγουρα τη δεκαετία του 2000 με τις απίστευτες μεταμφιέσεις, τις θεϊκές ατάκες και τους συγκλονιστικούς μονολόγους του στο σανίδι και τις επιθεωρήσεις που τόσο πιστά υπηρέτησε.  

Όμως ο λιγνός ηθοποιός, με την ψιλή φωνή  και το... αεικίνητο μαύρο μαλλί ήταν σίγουρα ο ... βασιλιάς των '80ς!

Ο...πειρατής που έβγαινε στα ερτζιανά κλαίγοντας για την Κούλα του...  

Η Καίτη Φίνου δεν ήταν μόνο η...Κούλα του, ήταν η κινηματογραφική παρτενέρ του , αλλά και η αγαπημένη του για πέντε ολόκληρα χρόνια. Αρραβωνιάστηκαν τρεις φορές, χωρίς να φτάσουν ποτέ στα σκαλιά της εκκλησίας. Μετά τον οριστικό χωρισμό τους, το 1986 ,  παρέμειναν... φίλοι για πάντα! 

“Δεν μπορώ να το πιστέψω, οπότε δεν μπορώ να πω τίποτα. Δηλαδή κάθομαι κάτω εδώ πέρα με τα παιδιά, δεν μπορώ να μιλήσω, είμαι στο σπίτι του ηθοποιού, δεν μπορώ... Έγραψα το αντίο από ό,τι είδατε στο facebook και το έγραψα πέντε έξι ώρες μετά, ούτε θυμάμαι...Δεν κάθομαι στην τηλεόραση να δω, γιατί δεν θέλω να δω τίποτα...».

Με σπασμένη φωνή μιλά και ένας ακόμη από την... κινηματογραφική παρέα του 1980. Ο συνεργάτης , αλλά και αγαπημένος φίλος του, Σταμάτης Γαρδέλης 
«Δεν γίνεται , δεν γίνεται... Δεν το πιστεύω, είναι πλάκα, είναι πλάκα αυτό το πράγμα, είναι πλάκα δεν το πιστεύω ...Αντίο φίλε...», είπε.

Τεράστιο υποκριτικό ταλέντο και ένας βαθύς ανώτερος ψυχισμός όπου οι συνθήκες δεν ήταν αυτές στον κινηματογράφο κυρίως που θα μπορούσαν να αναδείξουν αυτό το τεράστιο ταλέντο

Για τον... ηθοποιό Στάθη Ψάλτη μίλησε στην ΕΡΤ ο Γιάννης Σμαραγδής, ο οποίος τον σκηνοθέτησε στην ταινία «Νίκος Καζαντζάκης» που θα βγει στους κινηματογράφους το φθινόπωρο. Την ώρα, μάλιστα που μιλούσε έπαιζαν αποκλειστικά πλάνα από τα γυρίσματα 

Ο Γιάννης Σμαραγδής δήλωσε: «Βλέπετε ακούγεται κάτι...χειροκροτούνε! Χειροκροτούσαν. Μόλις έχουμε κάνει πρόβα και το συνεργείο... ασυνήθιστο άρχισε να χειροκροτεί!».

«Τι να σου πω...ότι ήταν ένας μεγάλος ηθοποιός, παρεξηγημένος ηθοποιός, ότι το ταλέντο του ήτανε πιο μεγάλο από...τι να σου πω ήταν  ένας σπουδαίος κωμικός και σπουδαίος δραματικός ηθοποιός και πάνω από όλα ήτανε φίλος...», είπε η Άννα Φόνσου.

Λάτρης του ωραίου φύλου ο Στάθης Ψάλτης έκανε τον πρώτο του γάμο στα 17 του μόλις χρόνια. Κάποτε τον αποκάλεσε μια...νεανική τρέλα που του άφησε όμως τη μεγαλύτερη χαρά της ζωής του, την κόρη του. Ξαναπαντρεύτηκε για...λίγο   την ξανθιά καλλονή Τάρια Μπούρα. Ο τρίτος γάμος του ήταν με την Χριστίνα Ψάλτη, η οποία στάθηκε στο πλευρό του ως τη στερνή του ανάσα. Έλεγε πως είναι ένας πραγματικός άγγελος, που του έστειλε ο Θεός για τα τελευταία χρόνια της ζωής του... 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top