ΧΑΜΟΣ στη δίκη για την επίθεση στον Καλλίτση:«Συγγνώμη που ζω!»-ΞΕΣΠΑΣΕ ο κομμωτής

Ένταση στο δικαστήριο

ΧΑΜΟΣ στη δίκη για την επίθεση στον Καλλίτση:«Συγγνώμη που ζω!»-ΞΕΣΠΑΣΕ ο κομμωτής

Το πρωί της Πέμπτης, ο  Πάνος Καλλίτσης και η σύζυγός του Έλενα Χριστοπούλου βρέθηκαν ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου, όπου συνεχίστηκαν οι καταθέσεις των μαρτύρων σχετικά με την επίθεση που είχαν δεχθεί στο γκαράζ του σπιτιού τους με σκοπό τη ληστεία.

Να υπενθυμίσουμε ότι το  βράδυ της 30ης Ιανουαρίου του 2016, ο  κομμωτής είχε γίνει στόχος της επίθεσης, επιστρέφοντας από το κομμωτήριο στο σπίτι, και είχε τραυματιστεί σοβαρά στο στήθος και στο πόδι, καθώς δέχτηκε τρεις σφαίρες, ενώ η σύζυγός του είχε δεχθεί μία σφαίρα στο χέρι.


Στο δικαστήριο ανέβηκαν οι τόνοι όταν από την πλευρά των τριών κατηγορουμένων αμφισβητήθηκε η ανθρωποκτόνος πρόθεσή τους. Αυτό το γεγονός  προκάλεσε την έντονη αντίδραση του Καλλίτση, φωνάζοντας: «Συγγνώμη που ζω!».

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση αυτή, είναι ένας ειδικός φρουρός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος ο οποίος το βράδυ της επίθεσης βρίσκονταν σε άδεια από τις φυλακές Αγιάς Χανιών όπου εξέτιε ποινή για απάτες και ληστείες.

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου οι μάρτυρες αναφέρθηκαν στην «κατάσταση πανικού» που βρισκόταν η σύζυγος του κομμωτή αλλά και στις φωνές του Πάνου Καλλίτση.

«Είδα τη σύζυγο του να φωνάζει βοήθεια, ο κ. Καλλίτσης ήταν κάτω χτυπημένος. Περίμεναν ασθενοφόρο» είπε η πρώτη μάρτυρας και προσέθεσε: «Το ασθενοφόρο άργησε αρκετά, η σύζυγος του κ. Καλλίτση ήταν σε κατάσταση πανικού, ήταν και εκείνη χτυπημένη».

Ενώπιον του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου οι μάρτυρες αναφέρθηκαν στην "κατάσταση πανικού" που βρισκόταν η σύζυγος του κομμωτή αλλά και στις φωνές του Πάνου Καλλίτση. "Είδα τη σύζυγο του να φωνάζει βοήθεια, ο κ. Καλλίτσης ήταν κάτω χτυπημένος. Περίμεναν ασθενοφόρο" είπε η πρώτη μάρτυρας και προσέθεσε: "Το ασθενοφόρο άργησε αρκετά, η σύζυγος του κ. Καλλίτση ήταν σε κατάσταση πανικού, ήταν και εκείνη χτυπημένη".

Κατηγορούμενοι για την υπόθεση αυτή, είναι ένας ειδικός φρουρός, ένας 35χρονος Ιρακινός και ένας 43χρονος ο οποίος το βράδυ της επίθεσης βρίσκονταν σε άδεια από τις φυλακές Αγιας Χανιών όπου εξέτιε ποινή για απάτες και ληστείες.

Στο δικαστήριο κατέθεσαν, μεταξύ άλλων, και οι αστυνομικοί που χειρίστηκαν τα στοιχεία από την άρση των τηλεφωνικών συνομιλιών των κατηγορουμένων. Σύμφωνα με τις καταθέσεις από την ανάλυση των στοιχείων αυτών, προέκυψε η θέση και ο ρόλος του κάθε κατηγορουμένου την ημέρα του συμβάντος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top