Ξεσπά ο πατέρας 20χρονου μοντέλου: «Σκότωσαν το παιδί μου επειδή δεν φορούσε μπούργκα»

Ποινή φυλάκισης σε dj για διασκευή μουσουλμανικής προσευχής

Η πανέμορφη Ρόντχα Αθίφ που καταγόταν απο τις Μαλδίβες και είχε μια ανοδική πορεία  στο χώρο του μόντελινγκ  βρέθηκε νεκρή στο Μπαγκλαντές  και οι τοπικές αρχές μετά  τη νεκροτομή είπαν πως το νεαρό μοντέλο αυτοκτόνησε.Ο πατέρας της 20χρονης που φιγούραρε σε εξώφυλλο της Ινδικής vogue, υποστηρίζει πως έχει σημαντικές ενδείξεις πως η  κόρη του δολοφονήθηκε από φανατικούς μουσουλμάνους επειδή δεν φόρεσε μπούργκα.

«Βρήκα σημάδια που σε καμία περίπτωση δεν αποδείκνυαν πως επρόκειτο για αυτοκτονία» υποστήριξε.

Ο αδερφός της 20χρονης υποστηρίζει πως οι φανατικοί μουσουλμάνοι προχωρούν σε δολοφονίες και τις σχεδιάζουν με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζουν με αυτοκτονίες. Το νεαρό μοντέλο είχε 31.000 followers στο Instagram  και σπούδαζε ιατρική σε μουσουλμανικό κολλέγιο. Το μόντελινγκ το είχε σαν χόμπι. Η  ίδια σύμφωνα με την οικογένειά  της είχε πέσει θύμα μπούλινγκ  επειδή φορούσε μπλου τζιν και της ειχαν ζητήσει από το κολλέγιο να καλύψει το πρόσωπο της ώστε να μην πέσει θύμα φανατικών μουσουλμάνων.

Την ίδια ώρα ποινή φυλάκισης ενός χρόνου επέβαλε δικαστήριο της Τυνησίας στον DJ Νταξ Τζει, γιατί έπαιξε σε ένα νυχτερινό κλαμπ στην Ναμπέλ, μια χορευτική εκδοχή του καλέσματος για την προσευχή των Μουσουλμάνων.

Ο DJ Dax J καταδικάστηκε για προσβολή της δημοσίας αιδούς και προσβολή των χρηστών ηθών, οπως τόνισε ο εκπρόσωπος του δικαστηρίου.

Οι διοργανωτές και ο dj ζήτησαν συγγνώμη από όσους ενδεχομένως προσέβαλαν με την επίμαχη διασκευή, η οποία παίζει στην Ευρώπη.

Δείτε το βίντεο που προβλήθηκε στο Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top