Παπαρίζου-Μαυρίδης:Παρέμβαση εισαγγελέα για την τραγουδίστρια

Τι ποσό της ζητά ο πρώην σύντροφός της;

Ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Τόνυ Μαυρίδη και την Έλενα Παπαρίζου φαίνεται πως καλά κρατεί.

Το πρώην ζευγάρι προσπαθεί να χωρίσει την περιουσία του, αλλά όπως είναι γνωστό δεν κατάφεραν να τα βρουν μεταξύ τους και έτσι οδηγήθηκαν στα δικαστήρια.

Ωστόσο, ο πταισματοδίκης Αθηνών προχώρησε διορισμό δικαστικού πραγματογνώμονα με ειδικότητα οικονομολόγου που θα διερευνήσει τα οικονομικά στοιχεία της Έλενας Παπαρίζου.

Τώρα  αναμένεται να τα στείλει  στον εισαγγελέα, ο οποίος θα κρίνει αν θα ασκηθεί ποινική δίωξη ή όχι εναντίον της τραγουδίστριας.

Σε αυτό το σημείο αξίζει να αναφέρουμε ότι είχε  προηγηθεί παραγγελία του εισαγγελέα Πρωτοδικών για προκαταρκτική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν η δημοφιλής τραγουδίστρια έχει διαπράξει κακουργηματικού χαρακτήρα υπεξαίρεση, όπως κατήγγειλε ο μουσικός παραγωγός Τόνυ Μαυρίδης με τη μήνυση που υπέβαλε εις βάρος της τον περασμένο Νοέμβριο.

Ο Τόνυ Μαυρίδης βρήκε επιπλέον στοιχεία, για αυτό κατέθεσε συμπληρωματική μήνυση, ζητώντας και άλλα 30.000 ευρώ. Δηλαδή απαιτεί συνολικά περίπου 280.000 ευρώ από κέρδη που του αναλογούν.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα»…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top