Xαμός με τον Σάκη Ρουβά στα Μadwalk: Επέστρεψε μετά από πέντε χρόνια με ένα special charity act

Το βίντεο που ανέβασε ο τραγουδιστής στο Instagram

Ο Σάκης Ρουβάς για ακόμα μία φορά ήταν ο πρωταγωνιστής της βραδιάς με το Charity Act by BSB που ήταν αφιερωμένο στο ΟΡΑΜΑ ΕΠΙΔΑΣ, παρουσιάζοντας σε πανελλήνια πρώτη το νέο του dance τραγούδι "Απόλυτος Έρωτας".

Στην εμφάνισή του ο τραγουδιστής πλαισιώθηκε από μια ειδική ομάδα από χορεύτριες που φόρεσαν το αφιερωμένο φόρεμα της BSB στο ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ

Στο backstage video που ανήρτησε στα social media o κορυφαίος Έλληνας σταρ ακούγεται όλο το στάδιο να φωνάζει το όνομα του, αφού οι fans του και όχι μόνο ανυπομονούσαν να τον δουν επί σκηνής μετά από 5 χρόνια στο Madwalk.  

Στην κορύφωση της εκδήλωσης ο Σάκης εξέφρασε την αγάπη του και την ευγνωμοσύνη του για αυτό που έζησε για μια ακόμα φορά, αφού διανύει μία από τις καλύτερες περιόδους της καριέρας του με την αγάπη του κόσμου να είναι πολύ ισχυρή.

Μάλιστα μετά το "Ζήτημα Ζωής" που αγκάλιασε ο κόσμος, ο κορυφαίος Έλληνας σταρ, όπως σας έχουμε ενημρώσει, κυκλοφόρησε το "Απόλυτος Έρωτας" που είναι dance και καλοκαιρινό hit έχοντας ξεσηκώσει ήδη τους πάντες. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top