Διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πότε έχασε την παρθενιά του και το μέρος που μαστούρωνε με τους φίλους του!

Παραχώρησε συνέντευξη στο «Esquire»

Διάσημος ηθοποιός αποκάλυψε πότε έχασε την παρθενιά του και το μέρος που μαστούρωνε με τους φίλους του!

Μια άκρως αποκαλυπτική συνέντευξη στο «Esquire» παραχώρησε ο Κρις Έβανς, ο οποίος μεταξύ άλλων έκανε μια αναδρομή στη ζωή του και μίλησε για την χρονιά που του έχει μείνει αξέχαστη.

Ο διάσημος ηθοποιός, γνωστός και ως Captain America, αναφέρθηκε στο  1999 λέγοντας πως  ήταν η καλύτερη χρονιά της ζωής του αλλά συνάμα και η χειρότερη.

Τα χρόνια του Λυκείου ο 35χρονος σήμερα ηθοποιός γνώριζε ότι ήθελε να γίνει ηθοποιός αφού έπαιζε από παιδί στο θέατρο νέων που διεύθυνε η μητέρα του. Είχε βρει λοιπόν ατζέντη και ρόλο στη σειρά Opposite Sex.

«Γνώριζα ότι θα πήγαινα στο Λος Άντζελες τον Αύγουστο» λέει ο 35χρονος ηθοποιός. «Έτσι λοιπόν επιστρέφω σπίτι και αράζω. Ξύπναγα το μεσημέρι, πήγαινα μια βόλτα μέχρι το σχολείο να δω τους φίλους μου, καπνίζαμε χόρτο στο πάρκινγκ. Κάπως έτσι έχασα την παρθενιά μου εκείνη τη χρονιά. Το 1999 ήταν ίσως μια από τις καλύτερες χρονιές της ζωής μου. Ωστόσο ένα μόλις μήνα αφού μετακόμισα στο Λος Άντζελες μου τηλεφώνησαν από το σπίτι. Οι γονείς μου έπαιρναν διαζύγιο. Στη ζωή μου έχω ένα ιδιαίτερο βαθύ δέσιμο με την οικογένειά μου και έχει μεγάλη σημασία για μένα η αξία αυτών των δεσμών. Δεν μπορείς να επιλέξεις την οικογένειά σου όπως τους φίλους σου. Η οικογένειά σου είναι η οικογένειά σου».

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top