Αφιέρωμα star.gr: Ζευγάρια που έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους!

Χώρισαν, πόνεσαν αλλά... ξαναδοκίμασαν - Πρώτη ανάρτηση 10-03-2017 21:45

Αφιέρωμα star.gr: Ζευγάρια που έδωσαν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους!

Πολλές σχέσεις στο Χόλυγουντ πέρασαν από σαράντα κύματα αλλά τελικά φαίνεται πως άντεξαν στο χρόνο. Ας δούμε μερικά ζευγάρια που αποφάσισαν να ξεχάσουν όλα αυτά που τους χώριζαν και να δώσουν μία δεύτερη ευκαιρία στη σχέση τους.

Megan Fox και Brian Austin Green

Η Megan Fox και ο Brian Austin Green ξεκίνησαν να βγαίνουν το 2004, χώρισαν το 2009 ενώ το 2010 τα ξαναβρήκαν και παντρεύτηκαν. Πριν μερικές μέρες έγιναν και γονείς.

Justin Timberlake και Jessica Biel

Ο Justin Timberlake και η Jessica Biel παντρεύτηκαν πρόσφατα στο μαγευτικό θέρετρο Borgo Egnazia στην Απουλία της Ιταλίας. Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2007 ενώ χώρισαν το 2011. Μόλις τρεις μήνες άντεξαν χωριστά. Τα ξαναβρήκαν και ανέβηκαν τα σκαλιά της εκκλησίας.

William και Kate Middleton

Ποιος είπε ότι οι οι πρίγκιπες δεν αντιμετωπίζουν αισθηματικά προβλήματα. Ο πρίγκιπας William και η Kate Middleton χώρισαν το 2007 αλλά τρεις μήνες μετά ο William έπεισε την Kate να κάνουν μία δεύτερη προσπάθεια. Πέρυσι ενώθηκαν και με τα δεσμά του γάμου.

Jennifer Garner και Ben Affleck

Το ζευγάρι, που ανακοίνωσε τον χωρισμό του τον Ιούνιο του 2015, μετά από 10 χρόνια γάμου και τα δημοσιεύματα ήθελαν τον γόη του Χόλιγουντ να την έχει απατήσει με τη νταντά των παιδιών τους, αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στο γάμο του και να ακυρώσει την αίτηση του διαζυγίου που είχε κατατεθεί πριν λίγο καιρό. 

 

Επιμέλεια: Τζωρτζίνα Γιαννοπούλου (ggiannopoulou@star.gr)
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top