«Ο Ράιαν Γκόσλινγκ πήγε μόνος στο Όσκαρ, γιατί…» - H ΕΞΗΓΗΣΗ ήρθε δια στόματος... Εύα Μέντες!

Ρωτήθηκε και απάντησε για την απουσία της από τη λαμπερή βραδιά

«Ο Ράιαν Γκόσλινγκ πήγε μόνος στο Όσκαρ, γιατί…» - H ΕΞΗΓΗΣΗ ήρθε δια στόματος... Εύα Μέντες!

Όλοι περίμεναν πώς και πώς να τους δουν, να τους καμαρώσουν και να τους απαθανατίσουν υπέρλαμπρους να περπατάνε στο κόκκινο χαλί. Αλλά τελικά η Εύα Μέντες τους το «χάλασε» και δεν συνόδεψε τον Ράιαν Γκόσλινγκ τη μεγάλη βραδιά των Όσκαρ.

Αντ’ αυτού, ο ηθοποιός εμφανίστηκε συνοδευόμενος από την αδερφή του, που «έκλεψε» τις εντυπώσεις με το φόρεμα που φορούσε και άφηνε το ντεκολτέ της σε κοινή θέα.

Λίγες μέρες μετά τη λαμπερή τελετή, η 43χρονη Λατίνα έδωσε συνέντευξη στο περιοδικό Shape και απάντησε μεταξύ άλλων στο γιατί δεν συνόδεψε τον Ράιαν και τον άφησε μόνο του!

«Αυτό που δεν ξέρει ο κόσμος για εμένα είναι ότι μου αρέσει να μένω σπίτι. Από το να περπατήσω στο κόκκινο χαλί, προτίμησα να μείνω σπίτι με τα κορίτσια (σ.σ. τη δίχρονη Esmeralda και την 11 μηνών Αmanda), είπε η διάσημη ηθοποιός.

Όσο για το πώς ένα χρόνο σχεδόν μετά τη γέννηση της δεύτερης κόρης της κατάφερε να βρίσκεται σε απόλυτη φόρμα; «Ποτέ δεν κάθομαι, όλη μέρα τρέχω. Δεν τρώω πια junk φαγητό γιατί θέλω να δώσω το καλό παράδειγμα στα παιδιά μου» είπε. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top