Βάνα Μπάρμπα: Το χάνουμε το κορμί πατριώτη!

Η 52χρονη ηθοποιός κάνει σύμφωνο συμβίωσης και μετακομίζει στο Λονδίνο

Βάνα Μπάρμπα: Το χάνουμε το κορμί πατριώτη!

Μια ριζική αλλαγή στη ζωή της αποφάσισε να κάνει η  52χρονη Βάνα Μπάρμπα. Έχοντας κουραστεί να είναι ο άντρας της ζωής της εδώ και δεκαετίες, μεγαλώνοντας μόνη της και άξια το παιδί της, και επιλέγοντας μία μοναχική ζωή, «χτυπάει» το χέρι στο τραπέζι, κάνει την προσωπική της ανατροπή και δίνει οριστικά την καρδιά της στα χέρια του Τάρεκ Καϊτούνι.

(Τάρεκ Καϊτούνι)

Η γνωριμία της με τον γοητευτικό επιχειρηματία που ζει και εργάζεται μόνιμα στο Λονδίνο μετράει περίπου στα 10 χρόνια και η σχέση τους, που ξεκίνησε από μια φιλία και εξελίχθηκε σε κάτι πιο βαθύ και ουσιώδες, έχει όλες τις προϋποθέσεις για εκείνη για να μοιραστεί μαζί του με συντροφικότητα και αγάπη όλη την υπόλοιπη ζωή της, κάνοντας ένα σύμφωνο συμβίωσης.

«Δεν είναι έρωτας όλο αυτό που ζω. Είναι ωραίο να συγκατοικούν δύο άνθρωποι, να συμβιώνουν, να μένουν μαζί. Αυτό είναι αγάπη», εξηγεί στην εφημερίδα «Άποψη» η δημοφιλής ηθοποιός, που σύμφωνα με τη νέα ζωή που είναι έτοιμη να ξεκινήσει, θα μοιράζεται μεταξύ Λονδίνου και Ελλάδος, αφού δεν είναι διατεθειμένη για την ώρα να εγκαταλείψει τον σημαντικό αγώνα της, και δη φιλανθρωπικό, στο πλευρό του δημάρχου Γλυφάδας.

«Κουράστηκα να είμαι μόνη μου. Θέλω να είμαι και να μείνω με έναν άνθρωπο. Κοντεύω τα 52. Φτάνει πια. Μεγάλωσα το παιδί μου και  θέλω να μείνω με κάποιον.  Είχα συνηθίσει στη μοναξιά. Είμαι γυναίκα πάνω από όλα και το ξέχασα αυτό. Κουράστηκα να είμαι ο άντρας της ζωής μου. Αρκετά με αυτό το στυλ που είχα υιοθετήσει όλα αυτά τα χρόνια, όλα τα σφάζουμε όλα τα μαχαιρώνουμε μόνοι  μας. Τέρμα. Κουράστηκε η ψυχή μου», είπε χαρακτηριστικά.

Και πρόσθεσε: «Να ξεκαθαρίσω ότι δεν τίθεται θέμα γάμου. Πρόκειται για συγκατοίκηση, για συμβίωση, κάτι που συμβαίνει σε όλους τους ανθρώπους. Δεν έχει να κάνει με έρωτα η απόφασή μου αυτή. Είναι ωραίο να μένεις με κάποιον, και αυτό εγώ το ορίζω ως αγάπη».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top