Ειρήνη Παπαδοπούλου: Είχα τροχαίο στην Βουλιαγμένης πριν λίγο καιρό- Μου θύμισε αυτό του Παντελίδη!

«Παλαιότερα με τρόμαζε η ιδέα της μητρότητας… τώρα είναι κάτι που θέλω!» λέει η τραγουδίστρια

Ειρήνη Παπαδοπούλου: Είχα τροχαίο στην Βουλιαγμένης πριν λίγο καιρό- Μου θύμισε αυτό του Παντελίδη!

Λίγο πριν την αναχώρησή της για τον Άγιο Δομίνικο, όπου συμμετέχει στο “SURVIROR”, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, μίλησε στο περιοδικό People, για το περιελάμβανε ο σάκος της για το ταξίδι, το τροχαίο που είχε στη Βουλιαγμένης το οποίο έμοιαζε αυτό του Παντελίδη και το ότι σκέφτεται τη μητρότητα!

Η πρόταση για το SURVIVOR ήρθε εντελώς αναπάντεχα, όπως εξηγεί η τραγουδίστρια. Στην αρχή νόμιζε πως της κάνουν πλάκα αλλά μετά το ξανασκέφτηκε, το συζήτησε με τους δικούς της και είπε «ναι» θέλοντας να δει τα όριά της.

Τι περιελάμβανε το backpack της

«Ένα σετ εσωρούχων, δύο μαγιό, ένα μακρυμάνικο μπλουζάκι, ένα Τ-shirt, μια αθλητική φόρμα και ένα κολάν. Πρώτη φορά θα μου είναι τόσο εύκολο να φτιάξω ένα σάκο για να πάω ταξίδι», είπε γελώντας.

Το τροχαίο στη Βουλιαγμένης

Λίγες ημέρες πριν μπει στο Survivor είχε ένα τροχαίο στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης, που της θύμισε το δυστύχημα στο οποίο έχασε την ζωή του τον Φεβρουαρίου του 2016, ο Παντελής Παντελίδης.

«Για έναν αδιευκρίνιστο λόγο, έχασα τον έλεγχο του αυτοκίνητου, το οποίο προσέκρουσε στο κράσπεδο και σχεδόν ντελαπάρισε, αφού γύρισε στο πλάι. Το συγκεκριμένο περιστατικό με φόβισε, καθώς μου θύμισε το τροχαίο δυστύχημα που είχε ο Παντελής Παντελίδης, αλλά μου υπενθύμισε πως ζούμε μόνο μια φορά» ανέφερε η τραγουδίστρια.

«Παλαιότερα με τρόμαζε η ιδέα της μητρότητας… τώρα είναι κάτι που θέλω!»

Έχει σχέση με τον Κώστα Πηλαδάκη εδώ και περίπου πέντε χρόνια. Η ίδια διαβεβαιώνει πως όταν θα είναι έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους, θα το ανακοινώσει. Όσο για τη μητρότητα.. είναι κάτι που επιθυμεί!

«Παλαιότερα η ιδέα της μητρότητας με τρόμαζε, διότι ένιωθα ανέτοιμη. Πλέον πηγαίνω με τα ‘θέλω’ μου και όχι με τα ‘πρέπει’. Μεγάλωσα με τα ‘πρέπει’. Τα τελευταία χρόνια ρωτάω και τον εαυτό μου για πράγματα που με αφορούν. Και η μητρότητα είναι κάτι που αυτή τη φορά το θέλω».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top