Διαζύγιο Ωνάση: «Ο Αλβάρο θα αντιμετωπίσει μια κούκλα από ατσάλι στο δικαστήριο»- Του έδωσε τα πάντα και την πρόδωσε!

Το κείμενο του οικογενειακού συμβούλου της χρυσής κληρονόμου, Αλέξη Μανθεάκη

Διαζύγιο Ωνάση: «Ο Αλβάρο θα αντιμετωπίσει μια κούκλα από ατσάλι στο δικαστήριο»- Του έδωσε τα πάντα και την πρόδωσε!

Λίγο πριν ξεκινήσει η δικαστική διαμάχη για το διαζύγιο με τον πρώην σύζυγό της Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο στις Βρυξέλλες, ο οικογενειακός φίλος της οικογένειας της Αθηνάς Ωνάση, Αλέξης Μανθεάκης, έκανε μια σπάνια ανάρτηση στο facebook για την χρυσή κληρονόμο.

Ο κ. Μανθεάκης, υποστηρίζει μέσα από τις 500 λέξεις κειμένου, πως ο Αλβάρο και τα παιδιά του ευεργετήθηκαν όσο κανείς άλλος από την Αθηνά, η οποία ως κίνητρο είχε την άδολη αγάπη και αφοσίωση που εκείνος πρόδωσε.

Ο σύμβουλος και φίλος της Αθηνάς επισημαίνει πως η απόφαση για το διαζύγιο ήταν πάρα πολύ δύσκολη για την εγγονή του Αριστοτέλη Ωνάση, η οποία πλέον έχει γυρίσει σελίδα και με την σιδερένια πυγμή μιας πραγματικής Ωνάση, αντιμετωπίζει την κατάσταση και τη ζωή της.

Mάλιστα, ανήρτησε και φωτογραφίες με την Αθηνά από ένα ταξίδι της στην Ελλάδα το 1998, αλλά και από τα πολύ πρόσφατα ταξίδια του στα οποία την συνάντησε στο Βέλγιο και την Ολλανδία.

Διαβάστε το κείμενό του

«Δεν κάνω αναρτήσεις ούτε έχω δώσει συνεντεύξεις για την Αθηνά εδώ και χρόνια. Είναι μια παλιά φίλη που την γνωρίζω από κοριτσάκι και είμαστε πάντα φίλοι. Πρόσφατα, με την ιστορία του διαζυγίου της έχουν γραφτεί, όπως ήταν αναμενόμενο, πολλά, και πάρα πολλά που δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα. Γι’αυτό θα γράψω λίγα λόγια. 

Ας με συγχωρήσει η Αθηνά!

Μετά από χρόνια που ήταν παντρεμένη με έναν άνδρα μεγαλύτερο, που αγάπησε στα 17 της, δίνοντας του τα πάντα (ερχόμενη ακόμα και σε ρήξη με την οικογένειά της για χάρη του), την αγάπη της, χρήματα, δόξα, όνομα, κλειδί για τα μεγάλα σαλόνια, άλογα εκατομμυρίων, σπίτια , ιδιωτικό αεροπλάνο και την αφοσίωση και πίστη της, κάποια γεγονότα και πρόσωπα πέρυσι την έκαναν να πάρει την δύσκολη και πικρή απόφαση να διαλύσει τον γάμο της και να διώξει τον άντρα της ζωής της. Αυτός δήλωσε ότι θα πάλευε για την μεγάλη του αγάπη, έκανε αναρτήσεις της Παναγίας στο Instagram, και έβαλε τα παιδιά της πρώην συντρόφου του να κάνουν δηλώσεις, μέσα από τα πολυτελέστατα σπίτια, αγορασμένα από την Αθηνά, εναντίον της. Η πάλη για την αγάπη του για την Αθηνά κράτησε μόνο λίγους μήνες πριν αναρτήσει στο διαδίκτυο, φωτογραφίες της νέας του αγάπης. Οι απαιτήσεις του όμως στα δικαστήρια του Βελγίου συνεχίζονται, κι ας έχει βρει όπως λέει, την ευτυχία.

Σύντομα θα γίνει το δικαστήριο και θα βγει το διαζύγιο, που σίγουρα θα του δώσει κάποια χρήματα αλλά, ελπίζω, πολύ λιγότερα από αυτά που απαιτεί από την Αθηνά. Φυσικά ο κόσμος δεν ξέρει τι έχει γίνει, και δεν θα μιλήσω για αυτά που ξέρω τώρα. Όλα θα έλθουν στο φως. Η Αθηνά για να ξέρετε, πήρε μια πολύ δύσκολη απόφαση, πήρε τη ζωή της στα χέρια της, έκανε την καρδιά της πέτρα, και με αξιοπρέπεια, και με την σιδερένια πυγμή μιας πραγματικής Ωνάση, αντιμετωπίζει την κατάσταση και τη ζωή της. Τη γνωρίζω εδώ και 18 χρόνια και ξέρω ότι είναι πια μια γνήσια Ωνάση, με επιτυχημένη επαγγελματική πορεία, και στον κόσμο των πρωταθλητών ιππασίας υπερπήδησης εμποδίων, νικάει συχνά, πάντα με τα Ελληνικά χρώματα, παγκόσμια αστέρια του αθλήματος και Ολυμπιονίκες. 

Έχει οργανώσει τους κορυφαίους σε παγκόσμιο επίπεδο αγώνες  Longines Athina Onassis Horse Show, που παρακολουθούνται σε 80 χώρες και που τις βλέπουν εκατομμύρια τηλεθεατές μέσα από το eurosport και φέτος και από το CNN. Στα στάδια, δεκάδες χιλιάδες θεατές (βλέπουν) την Αθηνά να παίρνει μέρος σε ένα εξαιρετικά δύσκολο και επικίνδυνο άθλημα όπου το θάρρος και η συγκέντρωση είναι απαραίτητα για τους αναβάτες. Αυτή την Αθηνά διάλεξε να κοντράρει ο Doda.

Με αυτή την Κούκλα από Ατσάλι, όπως την περιέγραψα πριν πολλά χρόνια σε συνέντευξη που (έδωσα) στα ΝΕΑ, και αργότερα στο Ελβετικό περιοδικό L’Ilustre, ως αντίπαλο, θα φτάσει ο σύζυγός της στην αίθουσα του δικαστηρίου στο Βέλγιο να πει γιατί του χρωστάει λεφτά και γιατί θα πρέπει να τον συντηρεί με τα ποσά, τα εκατομμύρια δολάρια, που απαιτεί αυτός.
Η Αθηνά είναι σήμερα μια αληθινή Ωνάση που θα καμάρωνε ο παππούς της γι' αυτήν εάν ζούσε. Να έχει ζωή, τύχη, και ευτυχία, της αξίζει».


 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top