Όχι πια στην σκιά του αδελφού του! Οι αγκαλιές του Μπεν Άφλεκ στον Κέισι για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου

Πετάχτηκε από την καρέκλα του όταν άκουσε το όνομά του

Όχι πια στην σκιά του αδελφού του! Οι αγκαλιές του Μπεν Άφλεκ στον Κέισι για το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου

Μπορεί τα προγνωστικά να ήθελαν στον Ντένζελ Ουάσινγκτον να πήγαινε το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου, ωστόσο, ο μικρός και λιγότερο διάσημος αδερφός του Μπεν Άφλεκ, Κέισι Άφλεκ, ήταν εκείνος που το κέρδισε.

Ο 41χρονος ηθοποιός που εδώ και χρόνια ξεδίπλωνε το ταλέντο του σε μικρού προφίλ παραγωγές όπως το «Gerry» του Γκας Βαν Σαντ και το «Η Δολοφονία του Τζέσε Τζέιμς» του Άντριου Ντόμινικ, έδωσε μια αξέχαστη ερμηνεία στο «Manchester by the Sea» του Κένεθ Λόνεργκαν, η οποία του χάρισε το χρυσό αγαλματίδιο.

Με το Όσκαρ αυτό λοιπόν ο Κέισι κατάφερε να βγει από την σκιά του αδελφού του, ο οποίος τον καμάρωνε την στιγμή που ανέβηκε στην σκηνή του Dolby Theatre για να παραλάβει το βραβείο του.

Ο Μπεν Άφλεκ όταν άκουσε το όνομά του Κέισι, πετάχτηκε από την καρέκλα του και άρχισε να τον αγκαλιάζει και να τον φιλάει φανερά συγκινημένος. 

Υπενθυμίζεται ότι Κέισι διεδικούσε το 'Οσκαρ Α΄ανδρικού ρόλου μαζί με τους 'Αντριου Γκάρφιλντ ("Αντιρρησίας συνείδησης"), Ράιαν Γκόσλινγκ ("La La Land"), Βίγκο Μόρτενσεν ("Captain Fantastic") και Ντένζελ Ουάσινγκτον ("Fences").

Εντωμεταξύ, ο Μπεν Άφλεκ, ο οποίος έχει ήδη στην κατοχή του δύο Όσκαρ,  σάρωσε στα ...Χρυσά Βατόμουρα.

Η ταινία του «Μπάτμαν» κατέκτησε τέσσερα Χρυσά Βατόμουρα ενώ αντίπαλός του ήταν μία πολιτική ταινία αναφορικά με τη Χίλαρι Κλίντον, η οποία και αυτή δεν έλαβε λιγότερα Βατόμουρα.

Χένρι Καβίλ και Μπεν Άφλεκ αναδείχθηκαν το χειρότερο κινηματογραφικό ντουέτο, ενώ η ταινία απέσπασε και το Χρυσό Βατόμουρο της χειρότερης διασκευής.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top