Επεισοδιακά ολοκληρώθηκαν το Όσκαρ! ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ οι αντιδράσεις του Ράιαν Γκόσλινγκ μετά την ΕΠΙΚΗ γκάφα- ΦΩΤΟ

Ήταν πιο... cool από όλους ο ηθοποιός

Για… Όσκαρ ήταν επική γκάφα που πραγματοποιήθηκε στο Dolby Theatre όταν, όπως σας γράψαμε από το star.gr, o Γουόρεν Μπίτι ανακοίνωσε πως το χρυσό αγαλματίδιο καλύτερης ταινίας παίρνει το το «La La Land» και όχι το «Moonlight».

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Δεν ξανάγινε! Ασύλληπτη ΓΚΑΦΑ στα Oscar-Ανακοίνωσαν ως νικητή το "La La Land", αλλά είχε κερδίσει το "Moonlight"

Κανείς δεν μπορεί να πιστέψει ακόμα τον επεισοδιακό τρόπο με τον οποίο ολοκληρώθηκε 89η τελετή απονομής των βραβείων Όσκαρ 2017.

Το twitter κάνει πάρτι, ενώ aξιοσημείωτες είναι και οι αντιδράσεις τόσο των πρωταγωνιστών όσο και του σκηνοθέτη του "La La Land".

Η Εμα Στόουν που κέρδισε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου άρχισε να ψελλίζει: «Θεέ μου, Θεέ μου!», ενώ ο Ράιαν Γκόσλινγκ αρκέστηκε σε μειδιάματα. 

Αυτός βέβαια που την "'άκουσε" για τα καλά ήταν ο σκηνοθέτης του μιούζικαλ, Ντεμιαν Σαζέλ, ο οποίος έμεινε άφωνος που του πήραν το Όσκαρ μέσα από τα χέρια στην κυριολεξία! 

Εντωμεταξύ, οι Los Angeles Times αποκάλυψαν ότι την ώρα που ήταν σε εξέλιξη η ανακοίνωση από τον Μπίτι ακούστηκε στα παρασκήνια μία φωνή να βρίζει: «Γαμώτο. Θεέ μου. Εχει τον λάθος φάκελο!».

Η εταιρεία PricewaterhouseCoopers, που έχει την ευθύνη για τη διαδικασία, έβγαλε ανακοίνωση για το λάθος:

"Ζητούμε ειλικρινά συγγνώμη από το Moonlight, το La La Land, τον Warren Beatty, τη Faye Dunaway, και τους τηλεθεατές των Oscar για το λάθος που έγινε. Δόθηκε φάκελος λάθος κατηγορίας στους παρουσιαστές και μόλις έγινε αντιληπτό, διορθώθηκε. Επί του παρόντος διεξάγεται έρευνα για αυτό και μετανιώνουμε βαθιά. Εκτιμούμε τον τρόπο που η Ακαδημία, το ABC και ο Jimmy Kimmel χειρίστηκαν την κατάσταση».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top