ΞΕΚΑΤΙΝΙΑΣΜΑ για… Όσκαρ: Η στυλίστρια της Μέριλ Στριπ απαντάει στον Λάγκερφελντ

Τι έγινε τελικά ανάμεσα στον οίκο Chanel και την Meryl Streep;

Η στυλίστρια της Μέριλ Στριπ απαντάει στον Λάγκερφελντ

Εκείνος υποστηρίζει ότι αρνήθηκε να φορέσει ένα από τα φορέματα του οίκου Chanel στα Όσκαρ επειδή δεν της προσέφεραν χρηματική αμοιβή γι’ αυτό και αποκάλεσε την πολυβραβευμένη ηθοποιό «φτηνή» και εκείνη το χαρακτήρισε ψευδές μέσω της στυλίστριά της.

Ωστόσο, ο «πόλεμος» ανάμεσα στον Καρλ Λάνγκερφελντ και την Μέριλ Στριπ μόλις λίγα 24ωρα πριν από την 89η τελετή απονομή των βραβείων Όσκαρ δε λέει να κοπάσει.

Και αυτό, γιατί το Σάββατο ήρθε η επίσημη απάντηση της σταρ μέσα από δηλώσεις που έκανε η στυλίστριά της, Μικαέλα Έρλανγκερ.

«Ως στυλίστρια δουλεύω συχνά με celebrities για μεγάλα events. Είναι στάνταρ για τους σχεδιαστές να στέλνουν σχέδια με τις προτάσεις τους, μερικά είναι ειδικά σχεδιασμένα, μερικά όχι, σύμφωνα με την περίσταση. Στην περίπτωση της Chanel, λάβαμε τα σχέδια ενός φορέματος από την πρόσφατη couture συλλογή, γνωρίζοντας (για τον οίκο) πως είμαστε σε συζητήσεις και με άλλα brands. Παρ΄ όλο που πρόκειται για ένα υπέροχο φόρεμα αποφασίσαμε να πάμε προς άλλη κατεύθυνση, με έναν άλλο σχεδιαστή” δήλωσε αρχικά στο site BoF.

Και συνέχισε, αναφερόμενη στην αμοιβή που λεγόταν ότι θα πάρει η Στριπ για να φορέσει άλλο φόρεμα: «Σε κανένα σημείο δεν υπήρξαν συζητήσεις για αμοιβή. Ούτε προτιμήσαμε κάποιο άλλο brand επειδή μας προσέφεραν αμοιβή. Δεν λειτουργεί έτσι η εταιρεία μου και αυτή η πρακτική έρχεται σε αντίθεση και με το ήθος της κας. Streep. Όποιο δημοσίευμα αναφέρει κάτι διαφορετικό από αυτό είναι μυθοπλασία».

Λίγο αργότερα, ήρθε δε και η επιβεβαίωση από επίσημη δήλωση του οίκου Chanel: «Ο οίκος έκανε συζητήσεις με την στυλίστρια της κας Στριπ για να σχεδιάσει ένα φόρεμα για τη βραδιά των Όσκαρ για εκείνη γνωρίζοντας πως η ίδια βρίσκεται σε συζητήσεις και με άλλους οίκους. Όταν πληροφορηθήκαμε πως η κα Στριπ διάλεξε ένα διαφορετικό φόρεμα δεν μας αναφέρθηκε ο λόγος. Ο οίκος Chanel θα ήθελε να εκφράσει τον συνεχή και βαθύ σεβασμό του για την κα Στριπ».

Μάλλον μπήκε τελεία αυτή τη φορά. Άλλωστε η στιγμή των Όσκαρ είναι πιο κοντά από ποτέ, το ίδιο και η στιγμή που θα κριθεί αν θα μείνει με την υποψηφιότητα ή θα πάρει και το Όσκαρ Καλύτερου Γυναικείου Ρόλου η αγαπημένη Μέριλ!

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top