Όταν η εγκυμονούσα Μπιγιονσέ θαύμασε από κοντά τον Αντετοκούνμπο- ΔΕΙΤΕ ποιοι άλλοι celebrities παρακολούθησαν το All Star Game

Ο 22χρονος άσος του NBA πρόσφερε πλούσιο θέαμα στο Smoothie King Center

Όταν η εγκυμονούσα Μπιγιονσέ θαύμασε από κοντά τον Αντετοκούνμπο- ΔΕΙΤΕ ποιοι άλλοι celebrities παρακολούθησαν το All Star Game

Περήφανη την Ελλάδα έκανε ο Γιάννης Αντετοκούμπο! Ο 22χρονος άσος του NBA έγινε ο πρώτος Έλληνας παίκτης που αγωνίστηκε στο All Star Game και αναδείχθηκε πρώτος σκόρερ της ομάδας της Ανατολής σημειώνοντας 30 πόντους και φλερτάροντας με το βραβείο του MVP.

Μπορεί να μην κατάφερε να οδηγήσει την ομάδα του στη νίκη (192-182 νίκησε η ομάδα της Δύσης), ωστόσο πρόσφερε πλούσιο θέαμα σε όσους παρευρέθηκαν στο Smoothie King Center με τα τρομερά καρφώματα του.

Ανάμεσα στους celebrities που τον θαύμασαν από κοντά ήταν η εγκυμονούσα Μπιγιονσέ με τον σύζυγό της, Τζέι Ζ και την κόρη τους Μπου Ίβι. 

Όπως βλέπετε και στις φωτο, οι τρεις τους έκατσαν στις πρώτες θέσεις του γηπέδου.

Επίσης, το «παρών» έδωσε ο Τζον Λέτζεντ με την 10 μηνών κόρη του Λούνα, ο οποίος τραγούδησε για τους παρευρισκόμενους και κοινοποίησε μία φωτογραφία τους στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, ο πρώην σύζυγος της Mariah Carey, Nick Cannon, o 59χρονος σκηνοθέτης Spike Lee, αλλά και ο ηθοποιός Chris Tucker με τον γιο του. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top