Tότσικας- Ρέβη: «Έκανε κάτι που με συγκλόνισε, κάτι που πιστεύω πως κανένας άλλος δεν θα έκανε»

Φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί μετά από 10 χρόνια σχέσης

Tότσικας- Ρέβη: «Έκανε κάτι που με συγκλόνισε, κάτι που πιστεύω πως κανένας άλλος δεν θα έκανε»

Μετά από 10 χρόνια σχέσης και αφού έχουν παντρευτεί και αποκτήσει τα δίδυμα τους, ο Αποστόλης Τότσικας και η Ρούλα Ρέβη φωτογραφίζονται για πρώτη φορά μαζί και ξετυλίγουν τις ρομαντικές πτυχές της δικής τους ιστορίας στο περιοδικό People.

Το πρώτο «κλικ» ανάμεσά τους έγινε σε μια φωτογράφιση. «Είχαμε ανταλλάξει κάποια μηνύματα (μετά τη φωτογράφιση) κι ένα βράδυ που ήμουν έξω με τις φίλες μου, επικοινωνήσαμε και ήρθε από εκεί. Μείναμε μέχρι αργά, αλλά μετά κάναμε σχεδόν ένα χρόνο να ξαναβρεθούμε» περιγράφει η φωτογράφος.

Η επόμενη συνάντησή τους ήταν και πάλι για μια φωτογράφιση, με αφορμή τη σειρά «Μαζί σου», στο σπίτι του. Εκείνη τη μέρα, ήταν εκεί μάλιστα, η τότε κοπέλα του Αποστόλη αλλά και ο αδελφός του.

Άρχισαν λοιπόν να νιώθουν και οι δύο, τον έρωτα να φουντώνει. Οι συνθήκες τα έφεραν έτσι, που μετά από μια θεατρική παράσταση, στην οποία η φωτογράφος είχε πάει να τον δει, βγήκαν για φαγητό, εκείνο το βράδυ έμειναν μαζί και από τότε δεν ξαναχώρισαν ποτέ.

«Συγκατοικήσαμε αμέσως στο σπίτι της Ρούλας, από την αρχή» παραδέχεται ο ηθοποιός και επισημαίνει «Η Ρούλα με έκανε πρώτα να σκέφτομαι και μετά να πράττω».

Τι λένε όμως για το θέμα «ζήλια»

«Εγώ ζήλευα, δεν μπορώ να σου πω πως δεν ζήλευα» εξομολογείται ο Αποστόλης Τότσικας, με την Ρούλα Ρέβη να εκμυστηρεύεται:  

«Όταν κάποιος είναι στα 24 πώς να μην ζηλεύει; Και εγώ στο παρελθόν έχω υπάρξει πολύ ζηλιάρα με τον Αποστόλη. Γενικά σαν γυναίκα υπήρξα ζηλιάρα και αυτό έχει να κάνει με δικές μου ανασφάλειες και δικά μου κατάλοιπα, οικογενειακά. Όμως, στην αρχή της σχέσης μας συνέβη κάτι σε περιβάλλον της δουλειάς του Αποστόλη, που με έφερε σε δύσκολη θέση και ζήλεψα πολύ. Δεν θέλω να πω περισσότερα, αλλά εξαιτίας αυτού, ο Αποστόλης θυσίασε κάτι πολύ σημαντικό για την καριέρα του. Έκανε κάτι που με συγκλόνισε, κάτι που πιστεύω πως κανένας άλλος δεν θα έκανε. Κι εκεί πάγωσα. Υποσχέθηκα να μην ξαναπάω ποτέ εκεί σε πρόβες ή γυρίσματα, στην προετοιμασία κάποιας δουλειάς, γιατί αντιλήφθηκα πως θα μπορούσε να ξανασυμβεί και να αντιδράσει και πάλι ανάλογα. Έκτοτε δεν ξαναζήλεψα ποτέ με ένα μαγικό τρόπο».

«Δεν είχαμε κανονίσει τίποτα για το γάμο στην Αμερική»

«Σχεδιάζαμε να πάμε στην Αμερική και λέμε μήπως να παντρευτούμε εκεί; Μας άρεσε η ιδέα να είμαστε μόνοι μας… δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνουμε αλλιώς» εξηγεί ο ηθοποιός.

«Ξημερώσε η μέρα του γάμου και δεν είχα βάψει καν τα μαλλιά μου. Ο Δημήτρης σε χρόνο ρεκόρ μου έφτιαξε τα μαλλιά, με έβαψε, αγοράσαμε μπαλόνια, λουλούδια, στολίσαμε αυτοκίνητο… όλα αυτά με hangover τρελό» περιγράφει η φωτογράφος. 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top