Αφιέρωμα star.gr: ΑΥΤΟΙ είναι οι celebrities που διέλυσαν τον αρραβώνα τους λίγο πριν το γάμο- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Εκτός από την Κάιλι Μινόγκ υπήρξαν και άλλοι!

Αφιέρωμα star.gr: ΑΥΤΟΙ είναι οι celebrities που διέλυσαν τον αρραβώνα τους λίγο πριν το γάμο- ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ

Ο χωρισμός- βόμβα της Κάιλι Μινόγκ με τον 29χρονο αρραβωνιαστικό της Τζόσουα Σασέ ήταν το θέμα της ημέρας στη showbiz.

Η 48χρονη τραγουδίστρια, όπως σας γράψαμε από το star.gr, έδωσε τα παπούτσια στο χέρι στον καλό της, διότι εκείνος την απάτησε με 34χρονη Ισπανίδα συνάδελφό του.

Ωστόσο, με λίγη έρευνα ανακαλύψαμε ότι τελικά δεν είναι λίγα τα διάσημα ζευγάρια που έριξαν τίτλους τέλους λίγο πριν το γάμο!

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ποιοι διέλυσαν τον αρραβώνα τους λίγο πριν την ανταλλαγή όρκων πίστης και αφοσίωσης

Μαράια Κάρει- Τζέιμς Πάκερ

Ο 48χρονος Αυστραλός μεγιστάνας Τζέιμς Πάρκερ φέρεται να διέλυσε τον αρραβώνα του με τη Μαράια Κάρεϊ που είχε σφραγιστεί με ένα πανάκριβο μονόπετρο 35 καρατίων αξίας 10 εκατ, δολαρίων. Όλα συνέβησαν τον Σεπτέμβριο, του 2016, λίγο πριν η ντίβα της μουσικής ντυθεί νυφούλα για τρίτη φορά. 

Λίντσεϊ Λόχαν- Ιγκόρ Ταμπαράσοφ

Ίσως από τους πιο επεισοδιακούς χωρισμούς, ο οποίος μάλιστα έγινε στη χώρα μας και συγκεκριμένα στην Μύκονο! Το καλοκαίρι του 2016 το ζευγάρι έφτασε στο νησί των Ανέμων για να κάνει τις διακοπές του αλλά και για να γιορτάσει τα γενέθλια της σταρ. Βέβαια εκείνοι μόνο αγαπημένοι δεν φάνηκαν καθώς ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τον Ρώστο Μεγιστάνα να... δέρνει την Λίντσεϊ Λόχαν. Όπως ήταν φυσικο, η ταραχώδης σχέση τους οδήγησε στον χωρισμό και όχι στον φημολογούμενο γάμο.

Xίλαρι Σουάνκ- Ρούμπεν Τόρες

Με αυτή τη φωτογραφία είχε ανακοινώσει η χολιγουντιανή σταρ τον αρραβώνα της με τον τενίστα Ρούμπεν Τόρες τον Μάρτιο του 2016. Τρεις μήνες αργότερα και συγκεκριμένα τον Ιούνιο, εκεί που περιμέναμε να παντρευτεί αποφάσισε να χωρίσσει. Ωστόσο, η ίδια δεν έκατσε να σκάσει και λίγο καιρό αργότερα κυκλοφόρησε με νέο σύντροφο. 

Κέιτ Χάντσον- Μάθιου Μπέλαμι

Ύστερα από τριάμισι χρόνια αρραβώνα, και συγκεκριμένα το 2014, οι δυο τους αποφάσισαν να τραβήξουν χωριστούς δρόμους. Το πρώην ζευγάρι ήταν μαζί από την άνοιξη του 2010, ενώ τον Απρίλιο του 2011 ανακοίνωσαν τον αρραβώνα τους. Λίγους μήνες μετά καλωσόρισαν τον γιο τους, Μπίνχαμ. Η Κέιτ Χάντσον έχει ένα ακόμα παιδί, τον 10 ετών Ράιντερ, από τον γάμο της με τον Κρις Ρόμπινσον.

Oύμα Θέρμαν- Αρπάντ Μπουσόν

Διέλυσαν τον αρραβώνα τους όχι μία αλλά δύο φορές!  περίπτωση ζεύγους που έχει διαλύσει τον αρραβώνα του δυο φορές. Η διάσημη ηθοποιός και ο ελβετός πολυεκατομμυριούχος επιχειρηματίας ακύρωσαν τον γάμο τους στο παρά πέντε,  μια φορά το 2009 και ακόμη μία το 2012. Τη δεύτερη βέβαια, είχαν ήδη αποκτήσει την κορούλα τους, Λούνα. Η 43χρονη Θέρμαν έχει δύο ακόμα παιδιά από τον πρώην γάμο της με τον Ίθαν Χοκ ενώ ο 51χρονος Μπουσόν έχει δύο γιους από τη σχέση του με την Ελ Μακφέρσον.

Τζένιφερ Λόπεζ- Μπεν Άφλεκ

Ίσως ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια του Χόλιγουντ που κανένας δεν περίμενε ότι θα έριχνε τίτλους τέλους. Η Λατίνα σταρ και ο χολιγουντιανός ηθοποιός είχαν γνωριστεί το 2002 και είχαν αρραβωνιαστεί μέχρι που χώρισαν το 2004. Τα δημοσιεύματα της εποχής, ήθελαν την μητέρα του Άφλεκ να μην συμπαθεί καθόλου τη Λόπεζ και εκείνη να είναι η κυριότερη αιτία του χωρισμού τους. Μάλιστα, τότε ο περίγυρος του ηθοποιού θεωρούσε πως η Λόπεζ «χρησιμοποιούσε» τον Άφλεκ για να βρίσκεται στο προσκήνιο, κυρίως μετά από το βίντεοκλιπ «Jenny From the Block», στο οποίο είχε πάρει μέρος και εκείνος. Παρ΄όλα αυτά η ίδια είχε δηλώσει στο περιοδικό People πριν μερικά χρόνια, πως απ΄όλους τους συντρόφους της, ο Μπέν Άφλεκ ήταν ο άντρας με τον οποίο ήταν τρελά ερωτευμένη.


 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top