Σταρ σαν τον μπαμπά της: Η κόρη του Κομπέιν δεν είναι μοντέλο σαν όλα τα άλλα

Είναι το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του οίκου Marc Jacobs

Η κόρη του Κομπέιν δεν είναι μοντέλο σαν όλα τα άλλα

Ο μπαμπάς της, Κερτ Κομπέιν, υπήρξε ένας από τους μεγαλύτερους «τυπάδες» της μουσικής βιομηχανίας σε όλα του: όχι μόνο μουσικά, αλλά και στυλιστικά. Και μοιάζει αυτό το ιδιότυπο στυλ να το πήρε και η κόρη του, Φράνσις Μπιν Κομπέιν!

Η 24χρονη κάνει τη δυναμική της εμφάνιση και είναι έτοιμη να κατακτήσει τον κόσμο της μόδας με το δικό της στυλ και αέρα, παρόλο που έχει δηλώσει ότι δεν εκτιμά ιδιαιτέρως αυτό τον χώρο.

Ωστόσο, είπε το ναι στην τελευταία καμπάνια του οίκου Marc Jacobs, της οποίας αποτελεί το βασικό πρόσωπο γιατί ο θαυμασμός της για το project αλλά και τη συλλογή την… έψησαν! 

«Δεν εκπροσωπώ τα όμορφα top model του κόσμου. Αντιπροσωπεύω το πώς ένα μέτριο, στάνταρ ανθρώπινο κορίτσι θα έδειχνε φορώντας αυτά τα ρούχα. Νομίζω ότι αυτός είναι και ο λόγος που με διάλεξε ο Marc» δήλωσε εκείνη.

«Πρωτογνώρισα την Frances Bean όταν ήταν δύο χρονών, σε ένα δείπνο μαζί με τη μητέρα της και την Anna Sui, to 1994 στη Νέα Υόρκη» έγραψε ο σχεδιαστής κάτω από την πρώτη φωτογραφία της καμπάνιας. Και συνέχισε: «Πάντα ήθελα να δουλέψω μαζί της. Η ομορφιά, η μοναδικότητά και η δύναμή είναι κάτι που πάντα θαύμαζα και σεβόμουν. Λίγα πράγματα μένουν τόσο σταθερά όσο η επιρροή μου από ανθρώπους με ειλικρίνεια, αξιοπρέπεια, θάρρος και φυσική περιέργεια που τους οδηγεί στο να εξερευνούν και να ξεφεύγουν από τα προδιαγεγραμμένα όρια».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top