Ο «γολγοθάς» μίας εστεμμένης! Τι λέει στο star.gr η Miss City Tourism, Κατερίνα Μποσκλαβίτη

Ψηλά η ελληνική σημαία στον στίβο της ομορφιάς!/ Πρώτη ανάρτηση: 26-01-2017 15:20

«Κάθε εμπόδιο για καλό», λέει ο σοφός και αυτό είναι κάτι που ταιριάζει στην περίπτωση της Κατερίνα Μποσκλαβίτη.

Το νεαρό μοντέλο από την Καρδίτσα, η οποία κατάφερε να αποσπάσει τον τίτλο «Σταρ Θεσσαλία 2015» στον  Πανθεσσαλικό Διαγωνισμό Ομορφιάς εκπροσώπησε τη χώρα μας στον διεθνή διαγωνισμό Miss City Tourism 2016-17, που έλαβε χώρα στην Κίνα, και κατάφερε να επιστρέψει στην χώρα έχοντας στις βαλίτσες της όχι έναν, αλλά τρεις τίτλους,  μεταξύ αυτών βέβαια και τον πρώτο.

Ο δρόμος προς την κορυφή δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα για την όμορφη κοπέλα, καθώς συνάντησε πολλά εμπόδια έως ότου καταφέρει να φορέσει το πολυπόθητο στέμμα!

Το star.gr, επικοινώνησε με την Κατερίνα Μποσκλαβίτη, η οποία μίλησε για τις δυσκολίες που συνάντησε μέχρι να φτάσει στην Κίνα.

Όλα  ξεκίνησαν από την Ελλάδα, καθώς δημιουργήθηκε ένα πρόβλημα  στην έκδοση της βίζας της. «Υπήρχαν κάποια γραφειοκρατικά προβλήματα με την βίζα μου. Κάποια από τα έγγραφα που προσκόμισα ήταν λάθος και φοβήθηκα πως θα έχανα την προθεσμία. Ευτυχώς όλα πήγαν καλά στο τέλος», εξομολογείται η Miss City Tourism.

Η νεαρή καλλονή ξεκίνησε το ταξίδι της με προορισμό την Κίνα με πολλά όνειρα, αλλά δεν ήξερε πως θα συναντούσε ακόμα ένα εμπόδιο.

«Έφυγα από την Αθήνα για πάω στη Μόσχα, που ήταν ο ενδιάμεσος σταθμός μου για τη Σανγκάη. Επειδή όμως είχε κακοκαιρία στη Ρωσία, το αεροπλάνο μου άργησε να προσγειωθεί και δεν πρόλαβα το επόμενο» εξηγεί η ίδια στο star.gr και συνεχίζει: «Ευτυχώς, επιβιβάστηκα σε μια άλλη πτήση, που έτυχε να φεύγει για Κίνα περίπου μισή ώρα μετά την άφιξη μου στη Μόσχα. Πήγα όμως πρώτα στο Πεκίνο κι έπειτα στη Σανγκάη». Εκεί την περίμενε ακόμη μια δυσάρεστη έκπληξη: οι αποσκευές της δεν είχαν φτάσει μαζί της! «Πιθανολογώ ότι έγινε κάποιο μπέρδεμα στη Μόσχα. Οι βαλίτσες βρέθηκαν, αλλά έφτασαν τελικά στη Σανγκάη δυο μέρες μετά από μένα» είπε χαρακτηριστικά η Κατερίνα.

 

Αυτό το άγχος αλλά και η αγωνία επηρέασαν το μοντέλο το οποίο αρρώστησε και μάλιστα χρειάστηκε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο.

«Είχα πονόλαιμο, πυρετό και έντονο βήμα, σε σημείο που δεν μπορούσα να κοιμηθώ. Ευτυχώς, δεν κρίθηκε αναγκαίο να νοσηλευτώ. Μου έκαναν κάποιες εξετάσεις και μου συνέστησαν να πάρω μια αντιβίωση επιστρέφοντας στο ξενοδοχείο».

Όπως σας αναφέραμε παραπάνω η όμορφη Καρδιτσιώτισσα κατάφερε να σταθεί στα πόδια της και μάλιστα εκτός από Miss City Tourism, να κερδίσει κι ακόμα δύο τίτλους ομορφιάς, τον Miss Tourism Queen Enshi και τον Miss Photogenic.

Πώς αισθάνθηκε όμως όταν άκουσε ότι στέφεται Miss City Tourism; «Τα είχα χάσει, διότι πίσω από εμένα υπήρχαν πολύ δυνατά χαρτιά. Η αλήθεια είναι ότι είχα φοβηθεί. Ένιωσα τόσο υπερήφανη που τα κατάφερα μετά από τόσες δυσκολίες που συνάντησα».

Οι πρώτοι στους οποίους τηλεφώνησε μετά το τέλος του διαγωνισμού ήταν η manager της και οι γονείς της. Η ίδια έσπευσε να σημειώσει πως την μεγαλύτερη έκπληξη αλλά και χαρά την ένιωσε όταν πάτησε το πόδι της στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος». Εκεί την υποδέχτηκαν οι δικοί της άνθρωποι και η director της Ευαγγελία Γκίκα.

Η Κατερίνα Μποσκλαβίτη είναι φοιτήτρια φυσικοθεραπείας στο ΙΕΚ Λάρισας και όπως εξομολογήθηκε προσπαθεί να ανταπεξέλθει και στις δυο της υποχρεώσεις.

Ρεπορτάζ: Μίτση Σκέντζου

e-mail:mskentzou@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top