ΜΟΝΟ στο star.gr: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της Έλενας Παπαρίζου

Τι ισχύει τελικά;

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για την ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ της Έλενας Παπαρίζου

Περνάει την καλύτερη φάση της ζωής της: δεν «πετάει» μόνο από έρωτα στο πλευρό του συζύγου της, Ανδρέα Καψάλη, αλλά και στα επαγγελματικά της!

Η Έλενα Παπαρίζου τρέχει όλη μέρα εξαιτίας όχι μόνο της… τραγουδιστικής της ιδιότητας, αλλά και λόγω του ότι είναι μια από τους 4 κριτές του «The Voice», το οποίο βρίσκεται στην φάση των knockout - και εκεί κι αν έχει φόρτο εργασίας!

Τα δημοσιεύματα, όμως, την θέλουν να έχει (μπροστά της) και ακόμα ένα τρέξιμο (σε λίγους μήνες για να είμαστε ακριβείς) πίσω από το… μωρό της. Όπως κυκλοφορεί, η πανέμορφη τραγουδίστρια θα κάνει τον άντρα της ζωής της, όπως η ίδια τον έχει χαρακτηρίσει, μπαμπά, φήμη που πυροδοτήθηκε από την τελευταία της δημόσια εμφάνιση. Στη συγκεκριμένα, η Έλενα έκανε βόλτα στο κέντρο της Αθήνας, φορώντας χρυσό κολάν, μαύρα μποτάκια, γούνινο παλτό και γυαλιά μυωπίας, κάτι που είναι… ενδεικτικό εγκυμοσύνης.

Τελικά χαιρόμαστε δικαίως ή άδικα για το… «χαρμόσυνο γεγονός»:

Σύμφωνα με το αποκλειστικό ρεπορτάζ του star.gr, αν και η απόκτηση ενός μωρού είναι ένα από μεγάλα «θέλω» της Έλενας, που επιθυμεί να δει την οικογένειά της να μεγαλώνει και το σπίτι της να γεμίζει με παιδικά γέλια και φωνές, αυτό είναι κάτι που στο επόμενο 9μηνο δεν θα γίνει.

Η τραγουδίστρια δεν είναι – μέχρι τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές – έγκυος και αυτό είναι κάτι που διαψεύδεται από το περιβάλλον της. Μάλιστα, η βόλτα της στο κέντρο με κλειστά παλτό και κολάν αποδίδεται απλά στο ότι έγινε μια από τις ημέρες που η «Αριάδνη» έπληττε την πρωτεύουσα – ούτε λίγο, ούτε πολύ όλοι κάπως έτσι κυκλοφορούσαμε.

Ωστόσο, αφού είναι κάτι που τόσο η ίδια, όσο και ο σύζυγός της επιθυμούν, εμείς να ευχηθούμε την επόμενη φορά που θα δει το φως της δημοσιότητας μια τέτοια είδηση να είναι πέρα για πέρα αληθινή!

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

 

 

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top