Ξέσπασε ο Γιάννης Αϊβάζης: Τι είπε για την γυμνή φωτογράφιση με την Μαρία Κορινθίου και τις αρνητικές κριτικές

«Αυτή είναι η καθημερινότητά μας, αν την βρίσκετε πικάντικη, τι να σας πω;»

Πολλές συζητήσεις και ποικίλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η γυμνή φωτογράφηση του Γιάννη Αϊβάζη και της Μαρίας Κορινθίου σε εβδομαδιαίο περιοδικό. Ο ηθοποιός μίλησε για το παρασκήνιο των sexy ενσταντανέ, ενώ απάντησε, σε έντονο ύφος, στους επικριτές.

«Μας έγινε μία πρόταση πολύ δελεαστική εικαστικά», ανέφερε σε δημοσιογράφους ο Γιάννης και εξέφρασε την εμπιστοσύνη του στους συντελεστές της φωτογράφησης, αλλά και παραδέχθηκε ότι έκαναν δεύτερες σκέψεις μέχρι να πουν το «ναι».

Παράλληλα, ο ηθοποιός επεσήμανε ότι οι εν λόγω λήψεις είναι η καθημερινότητα ενός ζευγαριού και ξέσπασε για εκείνους που τους επέκριναν, λέγοντας: «αυτή είναι η καθημερινότητά μας, αν την βρίσκετε πικάντικη, τι να σας πω; Οι κριτικές πάντα σε κάνουν να βελτιώνεσαι. Μερικές φορές είναι υπερβολικές, αλλά, από την άλλη, καλό είναι που υπάρχουν γιατί πάντα αναζητάς κάτι καλύτερο».

«Δεν με ενδιαφέρουν οι κακοπροαίρετες κριτικές! Όποιος θέλει αγοράζει το περιοδικό, όποιος δεν θέλει, δεν το αγοράζει. Κατάλαβες; Απλά!», κατέληξε.

Δείτε στο βίντεο τις δηλώσεις του ηθοποιού...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top