Βρήκε ξανά τον καλό του εαυτό! Εντυπωσιακός σε όλα του ο Μπραντ Πιτ στις «Χρυσές Σφαίρες»

Εντυπωσίασε και δέχτηκε το πιο θερμό χειροκρότημα

Μπορεί το διαζύγιό του από την Αντζελίνα Τζολί να του έχει κοστίσει, αλλά αν κρίνουμε από την εμφάνισή του στο κόκκινο χαλί το βράδυ της Κυριακής, στην 74η Απονομή των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες» τότε μάλλον ο Μπραντ Πιτ έχει αναγεννηθεί – για τα καλά – από τις στάχτες του!

Ο  53χρονος ηθοποιός μοιάζει να έχει ξαναβρεί τον χαμένο του εαυτό, δίνοντας σαφές μήνυμα ότι έχει πάει τη ζωή του παρακάτω! Πιο όμορφος και γοητευτικός από ποτέ, ο Πιτ ανέβηκε - για πρώτη φορά ως χωρισμένος - στη σκηνή για να προλογίσει την ταινία Moonlight, η οποία και απέσπασε το βραβείο καλύτερης δραματικής ταινίας και έλαβε το πιο θερμό χειροκρότημα του κοινού.

Μάλιστα ο κολλητός του φίλος Ματ Ντέιμον ήταν ιδιαίτερα υποστηρικτικός όταν ανέβηκε στο πόντιουμ. Ο συμπρωταγωνιστής του στην ταινία Ocean's 11 έδειχνε ανακουφισμένος που ο φίλος του δείχνει να ξεπερνάει το χωρισμό του με την Τζολί. 

«Η ταινία γεννήθηκε από το θάρρος των ηθοποιών να εκφράσουν τον ανθρωπισμό τους μέσα από τα λάθη και τα παραπτώματά τους. Είναι μεγάλη η ανάγκη για εσωτερική αλλαγή και συγχώρεση», είπε.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top