Ο Πρίγκιπας Χάρι γνώρισε τον πεθερό του! - Η συνάντηση με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Το σοβαρεύει ο Πρίγκιπας Χάρι: Συναντήθηκε με τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ

Ο Πρίγκιπας Χάρι γνώρισε τον πεθερό του!

Δεν είναι μια απλή σχέση αυτή που έχει ο πρίγκιπας Χάρι με την Μέγκαν Μαρκλ, αλλά όλα δείχνουν ότι τα πράγματα μεταξύ τους έχουν σοβαρέψει για τα καλά!

Και μεγαλύτερη απόδειξη για αυτό είναι ότι η αγαπημένη του πέμπτου στην διαδοχή του βρετανικού θρόνου, που είχε επισκεφθεί την βρετανική πρωτεύουσα μία εβδομάδα πριν τα Χριστούγεννα και είχε φιλοξενηθεί στο παλάτι του Κένσιγκτον γνώρισε τον 72χρονο πατέρα της, Τόμας, στον καλό της, πριν έξι μήνες στο Τορόντο. 

Την αποκάλυψη αυτή την έκανε ο ετεροθαλής αδελφός της 35χρονης Αμερικανίδας ηθοποιού Τόμας τζούνιορ Μαρκλ στην Daily Mail.

«Ο πατέρας μου γνώριζε για την σχέση από την αρχή. Συναντήθηκε για πρώτη φορά πριν έξι μήνες με τον πρίγκιπα Χάρι στο Τορόντο. Είναι πολύ ευχαριστημένος και εξαιρετικά υπερήφανος για εκείνη» είπε και συμπλήρωσε ότι θα επιθυμούσε να γνωρίσει και εκείνος από κοντά τον 32χρονο πρίγκιπα.

Άγνωστο και για τον ίδιο παραμένει το αν η μητέρα της ηθοποιού, η 60χρονη Ντόρια Ράγκλαντ, έχει συναντηθεί με τον Βρετανό γαλαζοαίματο.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top