Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η αγορά που έκανε στο Μαλιμπού έναντι 23 εκατομμυρίων δολαρίων!

Το οικόπεδο βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και γειτόνισσα του θα είναι η Κόρντεϊ Κοξ

Λεονάρντο Ντι Κάπριο: Η αγορά που έκανε στο Μαλιμπού έναν

Ένα ακόμα οικόπεδο πέρασε μέσα στις γιορτές των Χριστουγέννων στην ιδιοκτησία του Λεονάρντο Ντι Κάπριο.

Ο ηθοποιός, σκηνοθέτης και περιβαλλοντικός ακτιβιστής αγόρασε μία έκταση στο Paradise Cove του Μαλιμπού έναντι 23 εκατομμυρίων δολαρίων.

Σύμφωνα με το Variety το ακίνητο πέρασε στην ιδιοκτησία του Ντι Κάπριο μέσα από ένα εταιρικό σχήμα, που συνδέεται με την εταιρεία παραγωγής που διαθέτει ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός.

Το οικόπεδο βρίσκεται στην άκρη του γκρεμού και ο χολιγουντιανός σταρ θα έχει για γείτονές του τον παραγωγό Μαρκ Μπάρνετ και την ηθοποιό Κόρντεϊ Κοξ.

Η νέα ιδιοκτησία του ΝτιΚάπριο παρουσιάζει μία ενδιαφέρουσα ιστορία. Η έκταση ανέρχεται σε 1,76 στρέμματα και περιλαμβάνει ένα εξοχικό σπίτι περίπου 57 τμ, που το 2004 αγοράστηκε από τον σκηνοθέτη Ρίντλεϊ Σκοτ, έναντι 7,2 εκατ. δολαρίων. Ύστερα από δύο χρόνια το ακίνητο αγοράστηκε από τον δισεκατομμυριούχο Βίνσετ Βαϊόλα έναντι 11 εκατ. δολαρίων.

Ο Βαϊόλα είναι ιδιοκτήτης της ομάδας χόκεϊ Φλόριντα Πάνθερς και υποψήφιος για τη θέση του στρατιωτικού γραμματέα στην κυβέρνηση που θα ορίσει ο νέος Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ. Αρχικά ο Βαϊόλα προσπάθησε να πουλήσει το ακίνητο το 2012 έναντι 15 εκατ. δολαρίων αλλά δεν υπήρξε κανένας αγοραστής μέχρι που εμφανίστηκε ο Ντι Κάπριο και έδωσε 23 εκατ. δολάρια για να το αποκτήσει.

Ο ηθοποιός βρίσκεται σε μία ανακατανομή του χαρτοφυλακίου ακινήτων που διαθέτει καθώς πριν από μερικούς μήνες προχώρησε στην πώληση ενός σπιτιού στο Studio City έναντι 2,24 εκατ. δολαρίων έχει προσπαθεί να πουλήσει ένα ανακαινισμένο σπίτι που διαθέτει στην παραλία Carbon του Μαλιμπού έναντι 11 εκατ. δολαρίων.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top