Μόνο στο star.gr: ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ για τον καβγά του Ρήγα με ηθοποιούς της παράστασής του

Τι δήλωσε ο ίδιος, αλλά και ηθοποιοί της παράστασης μιλώντας στο star.gr

Καβγάς Ρήγα με ηθοποιούς όλη η αλήθεια

Μπορεί να επικρατεί (καλός) χαμός στη σκηνή του θεάτρου «Νέο Ριάλτο», όπου ανεβαίνει η μαύρη κωμωδία «Μπαμπά μην ξαναπεθάνεις Παρασκευή», αλλά - φημολογείται ότι - επικρατεί και κακός (αυτή τη φορά) χαμός στα παρασκήνια.

Και αυτό, γιατί, σύμφωνα με δημοσίευματα που είδαν το φως της δημοσιότητας, στα καμαρίνια του θεάτρου υπάρχει... «εμπρηστικό» κλίμα για οικονομικούς λόγους ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της παράστασης και τον Αλέξανδρο Ρήγα.

Στο εν λόγω θεατρικό, πρωταγωνιστικό ρόλο έχουν οι Μπέσυ Μάλφα, Δημήτρης Μαυρόπουλος, Παρθένα Χοροζίδου, Τάσος Παλαντζίδης, Σοφία Μουτίδου, Παντελής Καναράκης, Κωνσταντία Χριστοφορίδου, Πατρίκιος Κωστής, Θωμάς Πανδής, ενώ φιλική συμμετοχή έχει και η Χρυσούλα Διαβάτη.

Ο Αλέξανδρος Ρήγας και η Χρυσούλα Διαβάτη, μιλώντας στο star.gr, διαψεύδουν την είδηση, τονίζοντας ότι οι σχέσεις μεταξύ των συντελεστών - σε οποιοδήποτε πόστο - της παράστασης είναι κάτι παραπάνω από άψογες.

"Είμαστε ένας πολύ ευτυχισμένος, συμπαγής θίασος. Πρόκειται για μια παράσταση που πηγαίνει πάρα πολύ καλά. Όλοι οι ηθοποιοί εκτιμούμε και αγαπάμε πολύ τον Αλέξανδρο Ρήγα. Η συμμετοχή μου στην παράσταση είναι φιλική. Πήγα για να βοηθήσω κι εγώ, όπως μπορώ. Είναι ένας άνθρωπος που του χρωστάω πολύ μεγάλη ευγνωμοσύνη για όλα όσα μου έχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια", είπε η Χρυσούλα Διαβάτη μιλώντας στο star.gr, τονίζοντας το ευχάριστο κλίμα που επικρατεί στη σκηνή και τα παρασκήνια του θεάτρου.

Από την πλευρά του, ο Αλέξανδρος Ρήγας, μιλώντας στο star.gr, εξήγησε ότι "δεν έχω σχέση με το κομμάτι της παραγωγής. Δεν γίνεται εκ των πραγμάτων να εμπλέκομαι στα οικονομικά της παράστασης".

Να προσθέσουμε, ακόμα, ότι, σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, το βράδυ της Δευτέρας, ο αγαπημένος και επιτυχημένος σκηνοθέτης έδωσε το "παρών" στην παράσταση που - έχει, επίσης, σκηνοθετήσει και - δίνει κάθε Δευτέρα βράδυ στο Mayor στο Κολωνάκι η έταιρη πρωταγωνίστρια της παράστασης, Σοφία Μουτίδου, κάτι που καταδεικνύει τις άρτιες σχέσεις του με τους ηθοποιούς.

 

Ρεπορτάζ: Κάσσι Φιλιππιτζή

email: k.filippitzi@star.gr

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top