Ο Σάκης Ρουβάς ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΕΙ αν θα ασχοληθεί με την πολιτική

«Αν αισθανθώ την ανάγκη να συμμετέχω στην πολιτική, θα το κάνω»

Θα ασχοληθεί με την πολιτική ο Σακης;

Για την αρνητική κριτική που έχει δεχθεί στην επαγγελματική του πορεία, για το αν είναι τελικά παρουσιαστής, τραγουδιστής ή ηθοποιός, αλλά και τις ψευδείς φήμες που έχουν κυκλοφορήσει ανά διαστήματα για το πρόσωπό του μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή του ο Σάκης Ρουβάς.

«Δεν συμφωνώ κατ’ αρχάς με την οριοθέτηση της καλλιτεχνικής δράσης σε κατηγορίες και ταμπέλες. Επίσης, έχω επιλέξει συνειδητά να μη μου στερώ ούτε την αναζήτηση της διερεύνησης των ορίων μου ούτε τη δυνατότητα να εκφράζομαι καλλιτεχνικά σε πεδία που με εμπνέουν και με ωθούν να εξελιχθώ ανθρώπινα και καλλιτεχνικά», είπε ο κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής μιλώντας στην εφημερίδα «Αγορά».

Όσο για το πώς έχει διαχειριστεί τις φήμες που έχει ακούσει για την προσωπική του ζωή; «Στην αρχή ήταν δύσκολα πολύ, κλεινόμουν σε εμένα. Δεν ήταν μια εύκολη διαδικασία. Με το πέρασμα του χρόνου, έμαθα να κατανοώ αυτούς που τελικά απλώς προβάλλουν σε εμένα δικά τους θέματα και άγχη. Δεν σταματώ σε αυτά, προχωρώ στον δρόμο μου. Πάντα, όμως μια αόρατη δύναμη μέσα μου με κατευθύνει να προχωρώ χωρίς να εγκλωβίζομαι στο αρνητικό».

Τελικά, θα τον δούμε να κατεβαίνει στην πολιτική ή όχι; «Για την ώρα αυτό που κάνω με καλύπτει πλήρως. Αν έρθει η στιγμή που θα αισθανθώ την ανάγκη να συμμετέχω, θα το κάνω», εξήγησε ο Σάκης Ρουβάς.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top