Τα μοναχικά Χριστούγεννα του Πρίγκιπα Χάρι – Γιατί δεν θα είναι με το κορίτσι του;

Μπορεί να είναι full in love, αλλά οι γιορτές θα τον βρουν… μόνο!

Ο πρίγκιπας Χάρι θα κάνει Χριστούγεννα χωρίς την Μέγκαν

Ο φωτογραφικός φακός των παπαράτσι τον συνάντησε για πρώτη φορά μαζί με τη νέα του αγαπημένη - για την οποία έχει γίνει μεγάλος ντόρος στο παλάτι - πριν από μόλις μερικές ημέρες, αν και η σχέση τους μετράει 4 μήνες.

Ο λόγος για τον πρίγκιπα Χάρι και το κορίτσι του, Μέγκαν Μάρκλ που εντοπίστηκαν να κάνουν βόλτες στο στολισμένο Λονδίνο. Η Καναδέζα ηθοποιός είχε φθάσει στη βρετανική πρωτεύουσα την περασμένη Δευτέρα και φιλοξενήθηκε στο παλάτι του Κένσιγκτον.

Ωστόσο, το Σαββατοκύριακο, ο φακός τους εντόπισε στο αεροδρόμιο, όπου ο γαλαζοαίματος της... κούνησε το μαντήλι, μιας και η 35χρονη πρωταγωνίστρια της πολύ επιτυχημένης σειράς Suits δεν είναι καλεσμένη στο χριστουγεννιάτικο τραπέζι της βασιλικής οικογένειας της Αγγλίας - ο δευτερότοκος γιος της πριγκίπισσας Νταϊάνας θα κάνει Χριστούγεννα στο αρχοντικό Sandringham, το οποίο βρίσκεται κοντά στο ομώνυμο χωριό στο Νόρφολκ - και ταξίδεψε πίσω στο Τορόντο για να κάνει Χριστούγεννα με τη δική της οικογένεια. 

Όμως, όσο σοβαρή και να είναι η σχέση του Βρετανού πρίγκιπα με την Αμερικανίδα ηθοποιό, φαίνεται ότι το πρωτόκολλο προηγείται, αφού, σύμφωνα με την Ingrid Seward, εκδότρια του περιοδικού Majesty: «Στο Sandringham καλούνται μόνο τα μέλη της οικογένειας και περιστασιακά μερικοί πολύ στενοί φίλοι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top