ΕΛΑΜΠΕ στην πρεμιέρα του ο Βέρτης: Θέλω να κάνω 4 παιδιά!

Εγκαινίασε το ΥΤΟΝ και μίλησε στους δημοσιογράφους

Πρεμιέρα σε ένα ολοκαίνουργιο μαγαζί που έχει την δική του πινελιά έκανε το βράδυ της Παρασκευής ο Νίκος Βέρτης.

Ο γνωστός καλλιτέχνης εγκαινίασε,  με ένα φαντασμαγορικό πρόγραμμα γεμάτο μουσική, αγαπημένα τραγούδια και εντυπωσιακά χορευτικά ακόμη και μέσα σε πισίνα, το ΥΤΟΝ (Υπέροχο, Τέλειο, Όμορφο, Νέο), όπως είναι το όνομα του μαγαζιού. 

Χαμογελαστός και πολύ ευδιάθετος, ο αγαπημένος τραγουδιστής, ο οποίος σπανίως δίνει συνεντεύξεις, το βράδυ της Παρασκευής μίλησε στους δημοσιογράφους, αποκαλύπτοντας μεταξύ άλλων πως θέλει να κάνει τέσσερα παιδιά! 

Ο λόγος που θέλει τέσσερα... μωρά, είναι γιατί ζήλευε την μητέρα του, η οποία είχε τέσσερα αδέλφια! «Όταν στις γιορτές μαζευόντουσαν όλοι στο σπίτι μας, ζήλευα, και έλεγα πως και εγώ και ο αδελφός μου θα κάνουμε από τέσσερα παιδιά», είπε χαρακτηριστικά .

Αναφερόμενος στο ΥΤΟΝ, ο Νίκος Βέρτης είπε πως «προσπαθήσαμε να δώσουμε όσο το δυνατό μεγαλύτερη αξία στα λεφτά που δίνουν οι άνθρωποι για να διασκεδάσουν».

«Ήταν όνειρο μου! Αν και συνεργάστηκα με πολύ καλούς επιχειρηματίες, στο συγκεκριμένο χώρο ξεκινήσαμε από το μηδέν», συμπλήρωσε.

Ο ίδιος κάλεσε το κοινό του στο νέο καλλιτεχνικό του «σπίτι», παροτρύνοντας τους θαυμαστές του να μην του κάνουν κομπλιμέντα, αλλά παρατηρήσεις για όλα όσα δεν τους αρέσουν. 

Στο ερώτημα «γιατί επιλέγει να τραγουδάει μόνος, χωρίς να έχει μεγάλα ονόματα δίπλα του;», ο Νίκος Βέρτης εξήγησε πως «το ότι επιλέγω να τραγουδάω μόνος δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν ισάξιοι καλλιτέχνες», δίνοντας την υπόσχεση πως στο μέλλον θα κάνει συνεργασίες.

«Μπορώ να τραγουδήσω και μόνος μου και μπροστά σε έναν μόνο άνθρωπο, η ευτυχία μου είναι να έχω τη δύναμη να παίζω μουσική και να τραγουδάω! Θα τραγουδούσα και χωρίς λεφτά», είπε χαμογελώντας!

ΒΙΝΤΕΟ Ε - Eπιτέλους ΣΚ

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top